auto refresh kur kaçırmak istemiyosanyeni ürün ne zaman açılıyor şimdi?
auto refresh kur kaçırmak istemiyosanyeni ürün ne zaman açılıyor şimdi?
Bu pek sayılmaznoluyorlan her yerden indirim gelmeye başladı
ITOPYA.COM’da düzenlenen “ULTRA İNDİRİMLER” kampanyası, 15.05.2026 18:00 – 22.05.2026 23:55 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. , kısaca illede bu gün yayınlamalarına gerek yok son 3 güne saklayabilirler kampanyanın açıklamasından bu çıkıyorauto refresh kur kaçırmak istemiyosan
Alıntıyı görüntüle
benim akılda deli sorular. Bence ? olan yerden de iyi bir şey çıksa, hani oha mükemmel fiyat vs. diyeceğimiz bir şey olsa dahi stoğu 1-10 arası bir şey koyarlar açıldığı dk biter. Beklemeye değer bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Şimdiye akdar nerede yüksek stoklu iyi indirim yaptığı görülmüş itopyanın. En son 2022 senesinde bayağı kaliteli indirimler yapıyordu. Ondan beridir itopyadan hiç alışveriş yapmadım şahsen.ITOPYA.COM’da düzenlenen “ULTRA İNDİRİMLER” kampanyası, 15.05.2026 18:00 – 22.05.2026 23:55 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. , kısaca illede bu gün yayınlamalarına gerek yok son 3 güne saklıyabilirler kampanyanın açıklamasından bu çıkıyor
2024 deki it friday indirimine bak bence 2024 den beri desek daha iyi 4070 super asus , 32 gb ram , 1 tb ssd , wento 750 w , ryzen 5 7600 , 360mm sıvı soğutma , b650 m r , sistemi pazarlık dahil tanesini 43 bin e aldım , 2 tane aldımbenim akılda deli sorular. Bence ? olan yerden de iyi bir şey çıksa, hani oha mükemmel fiyat vs. diyeceğimiz bir şey olsa dahi stoğu 1-10 arası bir şey koyarlar açıldığı dk biter. Beklemeye değer bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Şimdiye akdar nerede yüksek stoklu iyi indirim yaptığı görülmüş itopyanın. En son 2022 senesinde bayağı kaliteli indirimler yapıyordu. Ondan beridir itopyadan hiç alışveriş yapmadım şahsen.
Mag A850 GL hakkında yorum yapabilecek var mı
Ben bundan aldım beyaz sistemim için fiyatıda iyi markada bilindik.Şuan kullandığım psuda thermaltake 650wMag A850 GL hakkında yorum yapabilecek var mı