Ben de çok araştırarak seçtim zaten bu psu'yu ama foruma sorduğumda bi tık hevesimi kursağımda bırakmışlardı ondan sormak istedimLian li nin herhangi bir psu modeli rmx serisinden iyi değildir diye düşünüyorum.
Ben de çok araştırarak seçtim zaten bu psu'yu ama foruma sorduğumda bi tık hevesimi kursağımda bırakmışlardı ondan sormak istedimLian li nin herhangi bir psu modeli rmx serisinden iyi değildir diye düşünüyorum.
6600e cougar alıcaktım vatandan benimde kısmam gerekiyordu 8500 liraya falan gelicek bu kasa birde istediğim psuyu almış olucam o kadar yüzdük derede boğulmayalım bariHayırlı olsun, kararsızım bende bütçemden dolayı bakayım belki alırım. Elimdeki xigmatek howthron'da işimi görüyor gibi ama çok kararsızım.
bilindik marka güzel fiyat kısaca alınırBuna yorum yapabilcek varmı ?![]()
Segotep BeVere 360 ARGB Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu (AM5 ve LGA1700 Uyumlu) - incehesap.com
Segotep BeVere 360 ARGB Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu (AM5 ve LGA1700 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hangi psu yu aldınız acaba? Bende 650w civarında bakıyorumda çok fazla cw şikayeti olanlar falan var, biraz gezindim rmbx ya da be quiet öneriliyor ama onlar da ateş pahası resmen.6600e cougar alıcaktım vatandan benimde kısmam gerekiyordu 8500 liraya falan gelicek bu kasa birde istediğim psuyu almış olucam o kadar yüzdük derede boğulmayalım bari![]()
Markasından dolayı çok tereddütteyim şuan bir kaç araştırma yaptım biri al diyor biri alma diyor kafam karıştıbilindik marka güzel fiyat kısaca alınır