R7 7800x3d ve 5070 Ekran Kartlı Kasa 70 K Alınır mı?

Furjo

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
70000
Arkadaşlar toplama ile tek tek uğraşmak istemiyorum, bu alınır mı?

Ekler

• IMG_9887.webp
    IMG_9887.webp
    153.6 KB · Hit: 60
Valla toplama kasa al geç 70k bütçeyle bu kasayı toplayacam diye çıktım yola 120k para gitti her şeyin en kalitelisi olsun diye kredi kartını patlattık

Valla toplama kasa al geç 70k bütçeyle bu kasayı toplayacam diye çıktım yola 120k para gitti her şeyin en kalitelisi olsun diye kredi kartını patlattık
Bana mantıklı geldi, o kadar profesyoneli değelim.

Sadece ben olsam rami 2k fark ile patriot'a çeviririm bir de kasa geldiğinde psu'yu çıkarıp yine fiyat performans düzgün bir psu takarım

Bu mantıkta bir şey düşünüyordum, en iyisi hiç düşünmemek

Bana mantıklı geldi, o kadar profesyoneli değelim.
Bu indirimle SSD, Kasa, PSU ve soğutucu bedavaya geliyor öyle söyleyeyim. Akakceden sadece ekran kartı işlemci anakart ve rami toplayınca 70k yapıyor

Bu indirimle SSD, Kasa, PSU ve soğutucu bedavaya geliyor öyle söyleyeyim. Akakceden sadece ekran kartı işlemci anakart ve rami toplayınca 70k yapıyor
Eyvallah hocam, eline sağlık. Her şey bu küçük üçlemeye çıkıyor. (:

ahahah valla öyle kanka. Ona 8 verceğine 2 daha koy 10a şunu al. 10 çıktıysa 12 ye şu daha iyi en iyisi olsun. 12 ye bunu alıyosan 15e en üst segment bu var diye diye gidiyor bataklık bu iş :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben almam hocam güç kaynağı kötü ramleri kötü anakartı kötü işlemci ekran kartı koyup bırakmışlar.

ahahah valla öyle kanka. Ona 8 verceğine 2 daha koy 10a şunu al. 10 çıktıysa 12 ye şu daha iyi en iyisi olsun. 12 ye bunu alıyosan 15e en üst segment bu var diye diye gidiyor bataklık bu iş :)
Geçen senle bir konuda konuşmuştuk zaten 14k anakarta vermek yerine 5070'in üstüne koy 5070ti al demiştin :D Sırf zotac diye içime sinmiyordu mesela inatla da almadım

Geçen senle bir konuda konuşmuştuk zaten 14k anakarta vermek yerine 5070'in üstüne koy 5070ti al demiştin :D Sırf zotac diye içime sinmiyordu mesela inatla da almadım
Çok mantıklı konuşmuşum. Keşke bugunkü TUF 5070Ti'yı alsaydın sistemin kalan parçalarını yemeden içmeden kesilip toplardık bir şekil :)

Çok mantıklı konuşmuşum. Keşke bugunkü TUF 5070Ti'yı alsaydın sistemin kalan parçalarını yemeden içmeden kesilip toplardık bir şekil :)
Onun altına da yazdım hocam taksit yapıyor olsalar ekran kartı kapalı kutuda duruyor daha dizmedim direkt iade ederdim ama taksitsiz alma gibi bir imkanım yok maalesef.

İşlemciyi 7800x3d, rami de 32 Gb lexar thor seçip bir fiyatını düşün bence
Soğutucu FSP MP7, SSD XPG SX8200 1TB, Kasa thermaltake veya cooler master 850w modellerinden birisini de seçmeyi unutmasın. İyi bir güç kaynağı stabil bir sistem demek.

Geri