🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d, Rx 9070 Xt, 32 GB Ram Sistem 82.361 Tl

babaayorgunn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Çok avantajlı bir sistem. İşlemcisi Ryzen 7 7800x3D zaten, parçaları gayet kaliteli ve RAM 32 GB.

Ryzen 7 9800x3D'de çok iyi:

Soğutucu olarak şunu alırdım:

Elektronik

8 Mayıs 2026
Fason 240 mm sıvı soğutucu fiyatına satılıyor. Gelir gelmez giriş seviyesi etiketi yedi ama aslında çok güzel bir model. Testte Arctic Liquid Freezer 420'yi bile tokatlamış. Bomba olayı ise beyazı ile siyahının fiyatı aynı. Ocypus'un bu konuyu çözmesi güzel olmuş.

İsimbulamajim önerisiyle

Son düzenleme:

82.361

Bu fiyata bulunuyor bu ara zaten, fırsat göremedim. 79K altı mantıklı olacaktır bu sistemler için bence onuda bayram üstü göreceğiz gibi rahatlıkla. Ya da bayramdan sonra kalan stoklardan :)

82.361

Bu fiyata bulunuyor bu ara zaten, fırsat göremedim. 79K altı mantıklı olacaktır bu sistemler için bence onuda bayram üstü göreceğiz gibi rahatlıkla. Ya da bayramdan sonra kalan stoklardan :)
12 bin TL fiyat avantajı var. Bu fiyata varsa şuan başka eklerseniz herkes faydalanmış olur

Arkadaşlar, kasayı Thermaltake Pembe, Anakartı asus b850m-k, işlemciyi Ryzen 7 7800X3D, SSD'yi Lexar 1TB NM790 yaptığım takdirde 72.500 tl oluyor, nasıl? almayı düşünüyorum. Uygun bir fırsat mı? Ram için 82'ye maalesef çıkamayacağım...

Arkadaşlar, kasayı Thermaltake Pembe, Anakartı asus b850m-k, işlemciyi Ryzen 7 7800X3D, SSD'yi Lexar 1TB NM790 yaptığım takdirde 72.500 tl oluyor, nasıl? almayı düşünüyorum. Uygun bir fırsat mı? Ram için 82'ye maalesef çıkamayacağım.
hocam ben de böyle bir sistem planlıyorum lakin fiyatlar daha fazla düşer mi merak içerisindeyim bence alınır gayet güzel

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kasayı Thermaltake Pembe, Anakartı asus b850m-k, işlemciyi Ryzen 7 7800X3D, SSD'yi Lexar 1TB NM790 yaptığım takdirde 72.500 tl oluyor, nasıl? almayı düşünüyorum. Uygun bir fırsat mı? Ram için 82'ye maalesef çıkamayacağım...
İşlemciyi 9700x yap arada 4k vermeye değmez.

hocam ben de böyle bir sistem planlıyorum lakin fiyatlar daha fazla düşer mi merak içerisindeyim bence alınır gayet güzel
Biraz kasa konusunda zam geldi sanırsam halen bekliyorum bakalım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyi 9700x yap arada 4k vermeye değmez.
Bu konuyu hiç düşünmemiştim böyle yaparsam 32 ram'e de çıkabilirim belki

Geri