Tiktok 1k Takipçi Olmadan Canlı Yayın Nasıl Açılıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kanka sanal erkek bunlar ne laf anlar ne bi şey bilirler ergen çocuk işte hepsi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen gayet normal sorulmuş bi soruya öyle cevap verirsen öyle karşılık alırsın kuzen hala daha diyorum ver instagram konuşalım
50 takipci olunca açabilion...

kanka sanal erkek bunlar ne laf anlar ne bi şey bilirler ergen çocuk işte hepsi

sen gayet normal sorulmuş bi soruya öyle cevap verirsen öyle karşılık alırsın kuzen hala daha diyorum ver instagram konuşalım
sadecefurkan.0 gel dostum

50 takipci olunca açabilion...

sadecefurkan.0 gel dostum
puhahahahahahahahqahahhaahhahahsfgbyukashjfgh 9fuıopg ASASHFUIQASWHYSFGYUAFGHUIPEASDGUISAHUIOGHIOAFHSUIAJFHIAJKFHJIJQWGHOPQWKGJVOPEGKVOPKŞWEHGIOEASDNG89EasngjkwegvklwejghfgWEHFUIOwejfgıoesdhf9uıweHFGIOWheguıohweıoGHEwjkkuıfghwuıoghWEUIJLLGEHBUIghbnwUIOGNWEUIJGHıogheSUIOGHsuıohjduıoşghASDŞDUIOŞDHGUIOghSDDUIOPDGHBUIOPDsdghnOJKLDGHDIOghjıodJGOPwsjdgıoDHJGIOHEGUO4WEJASH PATLADIM AWK

İŞE YARAR

mustafa polat :D

puhahahahahahahahqahahhaahhahahsfgbyukashjfgh 9fuıopg ASASHFUIQASWHYSFGYUAFGHUIPEASDGUISAHUIOGHIOAFHSUIAJFHIAJKFHJIJQWGHOPQWKGJVOPEGKVOPKŞWEHGIOEASDNG89EasngjkwegvklwejghfgWEHFUIOwejfgıoesdhf9uıweHFGIOWheguıohweıoGHEwjkkuıfghwuıoghWEUIJLLGEHBUIghbnwUIOGNWEUIJGHıogheSUIOGHsuıohjduıoşghASDŞDUIOŞDHGUIOghSDDUIOPDGHBUIOPDsdghnOJKLDGHDIOghjıodJGOPwsjdgıoDHJGIOHEGUO4WEJASH PATLADIM AWK

İŞE YARAR
kabul et isteği konuşalım kuzenim zorba falan anlaşırız o zaman belki AHAHAHAHHAHA

mustafa polat :D

kabul et isteği konuşalım kuzenim zorba falan anlaşırız o zaman belki AHAHAHAHHAHA
İNSTADAN İSTEK ATMA ELİM TİTRİYO KABUL EDEMİYOOĞĞĞMMMMM KORKUDAN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,596
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ