darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 783
8K Hz çoğu oyun desteklemiyor. Ayrıca Hz oranına göre işlemci kullanımı artıyor. 8K Hz için de genelde 240 Hz üstü monitör ve iyi bir CPU istiyorlar.Kanka Allah için link atın ben stok bulamıyorum deliricem bu arada mümkünse 8k hz olsum kanka
Wraith fobiklere takılma direkt alın. A9 Plus seçmeniz gerekiyor ₺1800 civarı gözükecek.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Sorun yaşayanlar kadar yaşamayan da çok var ki sitede sorun konuları 5-10 taneyi geçmez. Sitedeki yorumlara bakabilirsin ki bir üründe olumsuz yorum yazdım ve yayınladılar. Öyle saldırgan veya saçma şeyler yazmıyorsan yayınlıyorlar.
Amazon'daki A9 Plus'ı da KlasseGear satıyordu, Amazon aracı oluyor tek farkı o. KlasseGear sitesinden alsan da sorun yaşadığında, sitenin desteğine kalmış. Bu konuda KlasseGear net bir tecrübesi yok.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse | 53g Ultra Hafif E-Spor Performansı
Hızın yeni tanımı: ATK Dragonfly A9! 53g ultra hafif gövde, NearLink teknolojisi ve ice-feel kaplama ile tanış. KlasseGear güvencesiyle galibiyete odaklan.
www.klassegear.com