kasama yeni asus dual rtx 5060 ekrankartı ve amd ryzen 5 5600 aldım bende amd ryzen 7 2700x var kendi soğutucusu takılı ve galiba kendinden macunlu bunu nasıl sökerim ve termal macunu nasıl temizlerim ve tekrardan sürerim sizce bu işlemleri kendim mi yapayı myoksa bilgisayarcıyamı gideyim bilgisayarcılarada güvenemiyom ve ekran kartını nasıl takabilirim
Çok zor işlemler değil evde kendin yapabilirsin , macunu peçete yardımıyla dikkatlice silersin.
Kule tipini dikkatlice çıkarıp aynı şekilde montajlayabilirsin , montajı yaparken şunu unutma vidaları sık ama çok fazla gereksiz bastırma.
Baktın vida artık dönmüyor bırakabilirsin.
Kasayı kapattıktan sonra arkada güç düğmesini kapat ve 5 10 kere kasa açma tuşuna bas içinde elektrik kaldıysa gitsin.
Kasayı yan yatırıp ekran kartını takabilirsin sonra yandaki vidalarını tak bu kadar.
İşlemci için
Kule tipini dikkatlice çıkarıp aynı şekilde montajlayabilirsin , montajı yaparken şunu unutma vidaları sık ama çok fazla gereksiz bastırma.
Baktın vida artık dönmüyor bırakabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstersen götür bilgisayarcıya başında beklersin ama ne kadar fiyat ister bilemem
Youtubeden bir kaç video izle çok basit ben sıkıldıkça DDR3 sistemimde ekran kartını , işlemciyi çııkarıyorum termal macun sürüp yerine takıyorum çok eylenceli
Bu adamlar dikte yapıyor ama sen yan yatırıp yap daha iyi olur , termal macunu böyle yapma sen sık plastik birşeyle yay onu ama çok ince veya kalın olmasın.
X şeklinde dök sonra yayabilirsin plastik kart gibi birşeyle sonrasında tak geç