85c6k Alınır mı 84 Bin Tl

65c6k veya 65q6c alacağım bende televizyonlara özel bir şey olup 3-4 bin daha inerse direkt sipariş vereceğim .

Parafımda var ama onu bilmiyorum bi bakayım bakayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emeklilere özel paraf değerlim kartına oluyormuş
İlk alışverişte bazen indirim oluyor ailenizde paraf kullanan yok ise o kampanya geldiğin de o şekilde alabilirsiniz

F/p olarak şuan uygun mu 84 bin tl fiyatı
bu markayı sahsen tavsiye etmem bilmiyorum duzeldimi ama 30k lık tv si vardı ghostinkten goz cıkarıcak cinstenti yanıp sonen ısıklar o kadar rahatsız ediciydiki anlatmam

bu markayı sahsen tavsiye etmem bilmiyorum duzeldimi ama 30k lık tv si vardı ghostinkten goz cıkarıcak cinstenti yanıp sonen ısıklar o kadar rahatsız ediciydiki anlatmam
Hareket netligini kapatmaniz gerekiyordu. Şimdi oyleni sorun yok hocam, olsa da pek fark edilmiyor, bir kac ayar yapılması gerekir o kadar.

F/p olarak şuan uygun mu 84 bin tl fiyatı
Giriş seviyesi QD-Mini led olarak bu büyüklükte ve bu özelliklerde bir Tv için fiyat gayet uygun hocam. Umarım değerlendirmişsinizdir.

85 inç şart değil ama oled almak istemiyorum
65-75 inç alıp da keşke daha büyük ekran alsaydım da demek istemiyorum daha sonrasında
Izleme mesafeniz 3 metre ve üzerinde ise 85, 98" alinabilir. Cok mantıklı düşünmüşsünuz, 85 " ler daha sinematik hissi verir ekran ne kadar büyükse aldığınız keyif o kadar artıyor.
Ben 98" kullanıyorum ve cok memnunum, imkanı olanda tavsiye ederim.
C6k da özellikleri iyi Tv, fiyatida uygun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,135
Üyeler
197,380
Son üye
NemesisLGN
Geri