A asrinn76 80+ Katılım 29 Nisan 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 0 17 Mayıs 2026 #1 Arkadaşlar ssd fazla yer olmadıgı için youtubeden bakıp gereksiz dosyaları sildim temp gibi şeyler. sonrasında forza 5 e girdim çok feci kasıyor. nvidia kart drive baştan kurdum pc de güncel oyuna giriyorum cok kasıyor hala nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar ssd fazla yer olmadıgı için youtubeden bakıp gereksiz dosyaları sildim temp gibi şeyler. sonrasında forza 5 e girdim çok feci kasıyor. nvidia kart drive baştan kurdum pc de güncel oyuna giriyorum cok kasıyor hala nasıl düzeltebilirim?
Yıldırım57 80+ Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 3 17 Mayıs 2026 #2 işlmeci sıcaklığına bak oyun oynarken aynı şekilde ekran kartı sıcaklığına da bak
A asrinn76 80+ Katılım 29 Nisan 2026 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 0 17 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sorunu çözdüm çözüm ise oyunun ayarları sıfırlanmış grafik ayarlarında fps kare hızı 20 olarak seçiliydi onu yükselttim düzeldi.
sorunu çözdüm çözüm ise oyunun ayarları sıfırlanmış grafik ayarlarında fps kare hızı 20 olarak seçiliydi onu yükselttim düzeldi.