🔥İndirim Adidas Hoops 4.0 Shoes 1700tl

Bu ayakkabılar hiç rahat değil ve ayağınız hava almıyor kokuya neden oluyor.Ayak sağlınız için böyle ürünler almayın.
Şahsi fikrim.
Ayak kokusu genetik bence ben ne giyersrm giyeyim kokmaz :D

Bu ayakkabılar hiç rahat değil ve ayağınız hava almıyor kokuya neden oluyor.Ayak sağlınız için böyle ürünler almayın.
Şahsi fikrim.
Alırken nelere dikkat etmeliyiz hava alıp almayacağını nasıl anlayabiliriz öğretir misin ben uzun zamandır ayakkabı bakıp seçemiyorum da. Sıcak iklimde giyeceğim hava alması önemli. Materyalinden mi anlıyoruz dış görünüşünden mi tam olarak nasıl oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ayakkabıyı almanızı önermem suni deri olduğu için ayak hava almıyor leş gibi kokutuyor belli bi süre sonra
diğer hiçbir ayakkabımda böyle bi sorun yaşamadım
Diğer ayakkabılarının materyali ne bir de seçmeyi öğretebilir misin

Alırken nelere dikkat etmeliyiz hava alıp almayacağını nasıl anlayabiliriz öğretir misin ben uzun zamandır ayakkabı bakıp seçemiyorum da. Sıcak iklimde giyeceğim hava alması önemli. Materyalinden mi anlıyoruz dış görünüşünden mi tam olarak nasıl oluyor

Tam yaz ayakkabısı ya bu fiyata rahat alınır hocam ben sipariş verdim ihtiyacın varsa

Günaşırı giyeriz nemli kalmaz koku olmaz çektik 1 tane
H.o

eğer dışı kumaşsa hava alır zaten. suni deri-deri türü şeyler havayı geçirmiyor ufacık delikler açıyolar hava geçsin diye onlar da işe yaramıyor
bu hava alır mesela dışı kumaşımsı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri