Yardım Hangi Powerbank'i Almak Daha Mantıklı?

neden alinmaz diye sormayacam hocam sizin rehberi bi okuyayim once :)
hocam kısacası markasız ürünler vereceğiniz paraya yazık bütçe söyleyin öneri vereyim

hocam kısacası markasız ürünler vereceğiniz paraya yazık bütçe söyleyin öneri vereyim
rehberinize baktim hocam orda siraladiginiz 1000 TL alti urunleri arkadasima gonderdim artik hangisini alirsa

Bütçe biraz çıkabiliyorsa kılıf ve kablosuyla 1350Tl'ye Spigen EA3020 öneririm hocam. Kasım ayında almıştım, o zamandan beri ortalama 5 günde 1 şarj ediyorum hâlâ 5000mAh telefonumu 3 kere full şarj ediyor %10 civarlarından.

Bütçe biraz çıkabiliyorsa kılıf ve kablosuyla 1350Tl'ye Spigen EA3020 öneririm hocam. Kasım ayında almıştım, o zamandan beri ortalama 5 günde 1 şarj ediyorum hâlâ 5000mAh telefonumu 3 kere full şarj ediyor %10 civarlarından.
eyv hocam bakalım

Ben Spigen'in 20,000 mAh olanını aldım içerisindeki kablo bozuk çıktı kablonun değişimini istedim ürünü yollayın dediler yolladım ürün geri gelmedi para iadesi yapıldı bu arada gözlemlediğim denediğim kadarıyla oldukça iyi bir powerbank onu tavsiye edebilirim kılıfı da çıkıyor içinden

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri