Karr Mostar Vs Titanseat Throne Önerilerinizi Bekliyorum

şuan altımdakide 45cmmiş çok boş kalmıyor ileri alınca zaten fazla kalmayacak ki en son tercihim lizbon olucak zaten

"Cm olarak değişmiyor oturak, ileri geri yapabilmek kızak senkron mekanizması ayrı mevzu onu yaptığın zaman file sırtlık yani belin ile ikisi arasında ki aranda ki mesafe de değişiyor maalesef. Belini koyuyorsun ya geriye yani sırtlık sırt kısmına sabit kalıyor o, sen öne doğru kaykılıyorsun gidiyorsun."

Top sende artık genç ben dile getireceklerimi söyledim iade ile uğraştırmasınlar birde sandalye konusundan başı çok yanan biri olarak :D

Top sende artık genç ben dile getireceklerimi söyledim iade ile uğraştırmasınlar birde sandalye konusundan başı çok yanan biri olarak :D
THHne güvenicem karr officeden alırsam çünkü aynı model farklı kişlerde farklı çıkabilirmiş yardımların için teşekkü ederim

Benzer durumda oldugumdan yaziyorum sahsen ben plastik ayaga 15-20 bin vermem beyler. Herkesin oncelik verdigi seyler baskadir tabii de ben sadece fikrimi soyluyorum.

Ya her seye bir sey buluyor gibi olucam ama bunun mekanizmasi destekleri cok guzel duruyor ama yorumdan okudugum kadariyla bel masajini ve fani calistirmak icin kablo takman gerekiyormus. 2 tane sagda solda kablo birde onlari nereye takicaksin. Ekstradan da ayak destegi benim istemedigim/kullanmayacagim bir sey. Su mostar modelini sadece aluminyum ayak yapsalar hicbir sorun kalmiyor aslinda. Ben bayagi throne modeline kaydim o yuzden.

Ya her seye bir sey buluyor gibi olucam ama bunun mekanizmasi destekleri cok guzel duruyor ama yorumdan okudugum kadariyla bel masajini ve fani calistirmak icin kablo takman gerekiyormus. 2 tane sagda solda kablo birde onlari nereye takicaksin. Ekstradan da ayak destegi benim istemedigim/kullanmayacagim bir sey. Su mostar modelini sadece aluminyum ayak yapsalar hicbir sorun kalmiyor aslinda. Ben bayagi throne modeline kaydim o yuzden.
çokta gerekli değil gibi de bende powerbank var kaç w tüketebilir ki?

https://karr.store/products/yuzawa şu stoğa girmedi 1.5 aydır girince bakıcam topluca tüm özelliklerden var
Hocam bu modeller çok iyi duruyor ama oturak kısmı fileli olduğu için belli bir süre sonra ağrı yapabilir gibi. Hiç denemedim gerçi. Şu an ben de mostar ve cybeart apex arasında kaldım diğerlerini eleyip. Cybeart apex de içerden bel desteği var tek ergonomisi o şuan.

Hocam bu modeller çok iyi duruyor ama oturak kısmı fileli olduğu için belli bir süre sonra ağrı yapabilir gibi. Hiç denemedim gerçi. Şu an ben de mostar ve cybeart apex arasında kaldım diğerlerini eleyip. Cybeart apex de içerden bel desteği var tek ergonomisi o şuan.
deri koltukları asla tercih etmiyorum hiç terlemeyen biri olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wraith bakmak pek içimden gelmiyor ama spyne t3 modeli güzel duruyor

karar

Son düzenleme:
Benzer durumda oldugumdan yaziyorum sahsen ben plastik ayaga 15-20 bin vermem beyler. Herkesin oncelik verdigi seyler baskadir tabii de ben sadece fikrimi soyluyorum.
taksit olaylarından kaynaklı adore firmasına baktım unique sx modeline yoğunlaştım ayrıca ultra comfort ve leader modellerinin özelliklerini yarın öğrenince karar vericem muhtemelen yarın akşam siparişi vermiş olurum

Ultra comfort rahat değil sırt kısmı çok fazlasıyla düz.

Adore leader modeli daha önce yetkili satış bayinde gidip denediğim modellerden biri, oturak süngeri sert.

Zamanla oturdukça yumuşama olsa da bana uygun değil oyuncu koltuklarında kullanılan oturaklar gibi süngerin yoğunluğu fazla sıkı almaktan vazgeçtim mağazada, dansitenin yüksek olması dayanıklılığı arttırsada fazlası o denli rahatlığı konforu bozuyor benim gibi ortalama ağırlıkta bir insan için, sünger kalınlığı da önemli bu arada.

Sen ağır kiloda sayılırsın belki sana gider.

Son düzenleme:
Ultra comfort rahat değil sırt kısmı çok fazlasıyla düz.

Adore leader modeli daha önce yetkili satış bayinde gidip denediğim modellerden biri, minderi sert.

Zamanla oturdukça yumuşama olsa da bana uygun değil oyuncu koltuklarında kullanılan oturaklar gibi süngerin yoğunluğu fazla sıkı almaktan vazgeçtim mağazada, dansitenin yüksek olması dayanıklılığı arttırsada fazlası o denli rahatlığı konforu bozuyor benim gibi ortalama ağırlıkta bir insan için, sünger kalınlığı da önemli bu arada.

Sen ağır kiloda sayılırsın belki sana gider.
hocam leader modeli oturak sertliği dışında iyi miydi denediğiniz kadarıyla

Geri