Çift Sim Servet Kayıtlı Ne Demek ?

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar öncelikle selamlar hayırlı forumlar diliyorum. İkinci el bir telefon alacağım bu telefon çift sim Server kayıtlı diyor bu ne demek bir sorun olur mu veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilen ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim hayırlı akşamlar

eski telefonun (5g siz) imei sine server kaydı yapıldıysa, kayıtlı telefonda 5g desteklenmiyor diye uyarı alabilirsin
arkadaşlar öncelikle selamlar hayırlı forumlar diliyorum. İkinci el bir telefon alacağım bu telefon çift sim Server kayıtlı diyor bu ne demek bir sorun olur mu veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilen ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim hayırlı akşamlar

Beni alakadar etmez, devlet isterse tespitini yapar.
Yaptı zaten cihazım sistemlerinde klon gözüküyor ama umurlarında değil ve akkoyun olma mümkünse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eski telefonun (5g siz) imei sine server kaydı yapıldıysa, kayıtlı telefonda 5g desteklenmiyor diye uyarı alabilirsin
Uyarı verse bile çalışır cihaz 5g imei vestel bilmem ne diye cihaza ait 5g aktif kullanabiliyorum ama sorun yok

O kadarını ben de biliyorum, ilk mesajımda da o durumu eleştirdim zaten okursan anlayabilirsin. Sen ne anlatmaya çalışıyorsun onu hala çözemedim ama.
adam kısacası 1 telefon alırken devlete 2 tane hedıye etmek ıstemedıgını bu kacak telefon olayının gayet mübah oldugunu soylemıs hocam

adam kısacası 1 telefon alırken devlete 2 tane hedıye etmek ıstemedıgını bu kacak telefon olayının gayet mübah oldugunu soylemıs hocam
Vergi kısmı tamam da kaçakçılara para vermenin neresi mantıklı? Gider yurtdışından kendin alırsın arkadaşın alır getirir ve illegal işlemler olmadan kimseye para yedirmeden kullanırsın ona bir şey diyemem, yasal olarak da pek bir sıkıntısı yok.

Vergi kısmı tamam da kaçakçılara para vermenin neresi mantıklı? Gider yurtdışından kendin alırsın arkadaşın alır getirir ve illegal işlemler olmadan kimseye para yedirmeden kullanırsın ona bir şey diyemem, yasal olarak da pek bir sıkıntısı yok.
farzet yd ye gıdemıyorum ya da gıden arkadasım yok. hadı aldık getırdık yıne kayıt ettırıcez bı ton para verılıcek mantıklı bır ıslem degıl hocam ayrıca kacakcılara para vermek ne alaka alan karlı satan karlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,340
Üyeler
196,937
Son üye
Bora123TR
Geri