Vento Kasamın Kumandası Bozuldu

vidayla açılmaz zaten üstündeki tuş takımı sticker gibi sök onu
kanka sökülecek bir şey yok üstte
1779048296809.webp

Şundan bahsediyor

Ekler

• 1000094959.webp
    1000094959.webp
    378.3 KB · Hit: 6
o zemin sökülüyor hocam komple sticker gibi düşün onu
evet hocam oldu, içi böyle ne yapmak lazım şimdi. sticker'lı yüzün arkasını silmemek daha mı iyi. anakartın olduğu kısıma peçeteye çok az kolonya dökerek temizleyeyim mi. ne yapmalı
1779051136843.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sticker'ı resimdeki gibi yarım kaldırıp, tırnağımın ucuyla basınca oluyor. ancak stickerı hep kaldırmak zorunda kalmasam iyi,

Son düzenleme:
evet hocam oldu, içi böyle ne yapmak lazım şimdi. sticker'lı yüzün arkasını silmemek daha mı iyi. anakartın olduğu kısıma peçeteye çok az kolonya dökerek temizleyeyim mi. ne yapmalı Alıntıyı görüntüle
Stickerlı yüzeyi komple sök devreyi kolonyayla sil ve tuşların denk geldiği kısımları kurşun kalemle boya

Merhaba,

4-5 yıldır kullandığım Vento VG04FE kasamın kumandasındaki fan açma tuşu bozuldu. Kumandadaki diğer tuşlarda bir sıkınıtı yok, yani pilden kaynaklık bir durum değil. Sadece o tuş özelinde sorun var.

Kasanın fanlarını istediğim gibi açıp kapatamadığım AAA oyunlara giremiyorum, sistem direkt manyak ısınır diye.

Markanın kendisine buradan ( https://ventocase.com/en/iletisim/ ) ulaşmayı denedim ancak haftalar oldu dönüş yapmadılar.

Ne yapmam gerek, kumandanın tamiri olur mu bir bilgisayarcıya götürsem veya fanları istediğim zaman açıp kapatmanın bir yolu var mı? Veyahut kumandanın sıfır satışı olan bir yerAlıntıyı görüntüle
mail at

attım ztn

knk izo propil alkol ile sildim bir şey değişmedi, kalemle de geçtim olmuyor hala o tuş. sağ ve sol tarafındaki de gitti hatta
Kurşun kalemle yollardan da geçtin mi

1779052605395.webp

Kurşun kalemle yollardan da geçtin mi
bu beyaz kısımdaki o tuşun geldiği yeri kurşlun kalemle geçtim, tek o sıkınıtı zaten. iç taraftan dışarı doğru bir kabarıklık oluşturursam bu sefer tuş ile arasındaki temas uzar

Alıntıyı görüntüle

bu beyaz kısımdaki o tuşun geldiği yeri kurşlun kalemle geçtim, tek o sıkınıtı zaten. iç taraftan dışarı doğru bir kabarıklık oluşturursam bu sefer tuş ile arasındaki temas uzar
YouTubedan baksana kumanda tamiri diye o videolardaki gibi yap direk

Geri