Çözüldü✓ Laptopumdaki Type C Portları Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
1
Acer Predator Helios Neo 16 AI phn 16 73 model laptopumda bulunan 2 adet Type-C birisi Thunderbolt birisi pd destekli portların ikisi de çalışmıyor diğer portlar sağlam BIOS güncellemesi vs. tam ayrı bir USB driverı bulamadım aygıt yöneticisnde portlar gözüküyor arıza da yok ama çalışmıyorlar sıradan bir Type-C to Type-C kablosuyla telefonumu şarj da edemiyorum direk görmüyorda aklına bir şey gelen olursa rica etsem yardımcı olabilir mi Gemini pd deversinin bozuldunu söylüyor ama laptopum daha 1 yaşında bile değil herhangi bir sıvı teması vs. söz konusu değil hadi diyelim pd olan bozuldu Thunderbolt neden bozuk hatırladığım kadarıyla bu portları hiç kullanmadım hatta daha geçen aya kadar Type-C to Type-C kablom bile yoktu bir defa o port üzerinden laptpu şarj etmeye çalıştım ama 5A 20volt olmadığı için olmamıştı bana herhangi bir çözüm öneriniz var mıdır

Aygıt yöneticisini kontrol et. Sarı ünlemliye (varsa) donanımı kaldır ardından donanım değişikliklerini tara. Sürücülerin güncel değilse güncelle.

Sürücüleri yükle
fikriniz için teşekkür ediyorum ama mesel sürücüler ile alakalı değilmiş windows kaynaklıymış windows güç tüketimi alzlatmak için kısıyormmuş portlardan 1 tanesini diğeni açmam daha zor oldu önce pd devresini bir statik eneji yüklemesiyle çalıştığından emin oldum daha sonra biosdan tüm çipleri sıfırladım ve düzeldi şuan 2 portta çalışıypr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aygıt yöneticisini kontrol et. Sarı ünlemliye (varsa) donanımı kaldır ardından donanım değişikliklerini tara. Sürücülerin güncel değilse güncelle.
yorumunuz için saolun onu denemiştim zaten uyarı yoktu aygıt yönetisinde güç ayarlından güç kısma modu açıkmış birini öylekurtardım ötekibi de statik elektrik aldım üstünden çalıştığından emin olmak için sonrsasında biosdan tüm çipleri sıfırladım haliyle pd devrseinde kilit de açıldı adrtık tüm portları çalışıyopr saolun

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri