mrtkgnoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Ne?Mahremiyetimize saygı duymayan monitör değil mi bu![]()
![]()
Ne?Mahremiyetimize saygı duymayan monitör değil mi bu![]()
![]()
Geçenki bu monitörün indirim konusunda bir kişi, monitörün iade sebeplerinden biri olarak böyle yazmış bende şakaşına yazdım hocambenim arkadaşa alacaz da iyi midir, laptopa bağlamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani hocam?
hee ben de dedim nasıl olabilir böyle bi şeyGeçenki bu monitörün indirim konusunda monitörün iade sebeplerinden biri olarak böyle yazmış bende şakaşına yazdım hocam![]()
![]()
üste açikladım hocam sebebini kısaca şaka yaptım
Hayatımda öyle bir mağduriyet görmemiştim. Şok oldum ilk okuduğumda.Mahremiyetimize saygı duymayan monitör değil mi bu![]()
![]()
hunharca random atasım geldi ama tuttum kendimiMahremiyetimize saygı duymayan monitör değil mi bu![]()
![]()
4k oled yanına 1080p sırıtıyor bence hocam.Ana monitör 4 K oled olacak o yüzden yanında 1080 P monitör çok çirkin durabilir diye korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz aşağıda kalmış ama sırıtmıyor pek birde Hocam klavyeden memnun musunuz
Bu fiyat bandında başka monitör önerin varsa ona da bakalım fiyatının en iyisi buıps ıps olalı böyle rezil renk vermemiştir. üzeirne 3799 tl verseler almam.
Ayni monitör hocam oclu halı galibaBen bu monitörü 2 ay önce almıştım model adı aynı, sayfada 180 hz 5ms gözüküyordu faturada da 180 hz 5ms yazıyor, fakat 200 hz çalışıyor. Şimdi bana gelen monitörün aslı ne oluyorBu posttaki mi
sırıtıyo kanka alma hiç 2 tane 27 yaptım ben mis gibi valla 1 2k daha koy al 2727 inç monitörün yanında çok mu sırıtır sadece Discord YouTube Spotify falan açık olacak