2 farklı montaj tipi var o soğutucunun. Kutusunda galiba QR kod ile Youtube videosuna yönlendiriyordu oradan bakın.Arctic Liquid Freezer lll 360 aldım anakartım aorus x870 elite wifi7 soğutucudan FAN VRM PUMP bide 3 pinli bir kablo çıkıyor bunları hangi yuvalara takmalıyım?
Tek kablonun farkı ne olur peki?Tek kabloya dönüştüren dahili kablo var içinde onu kullanabilirsin.
Diğer yöntem şöyle senin anakartın la daha önce topladım; foto
Vrm için herhangi bir 4 pin soketin bağlaman yeter. 4 lü olarak papatya bile yapabilirsin radyatör fanlarınla ama Bi tık sesli olur.
Kablo karmaşasından kurtarırsınTek kablonun farkı ne olur peki?
Fan > CPU_FANTek kablonun farkı ne olur peki?
QR Kodda sadece tekli kablonun montajını anlatıyor 4'lü kabloyu anlatmıyor maalesef.2 farklı montaj tipi var o soğutucunun. Kutusunda galiba QR kod ile Youtube videosuna yönlendiriyordu oradan bakın.
Gerek yok ayırmaya, biraz daha profesyonel detaycı kullanıcılar için o.Fan > CPU_FAN
VRM > CPU_OPT
PUMP > Anakartın altında bulunan SYS_PUMP kısmına bağladım bu yanlış mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
QR Kodda sadece tekli kablonun montajını anlatıyor 4'lü kabloyu anlatmıyor maalesef.
Hocam kabloyu değiştirmem için komple soğutucuyu söküp geri takmam gerekiyor, kablo arka kısımda kalıyor çünkü benim taktığım şekil doğru mu acaba?Gerek yok ayırmaya, biraz daha profesyonel detaycı kullanıcılar için o.
O zaman pump yazan anakarttaki AIO_Pump yazana ya da ona benzer bir isimle yazar. Fan olan CPU_Fan yuvasına, VRM ise herhangi bir fan yuvasına olur ki bence çok bir işe yaramıyor takmasan bile olur.Hocam kabloyu değiştirmem için komple soğutucuyu söküp geri takmam gerekiyor, kablo arka kısımda kalıyor çünkü benim taktığım şekil doğru mu acaba?