İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Ürün çıkalı 1 yıl olmadı ama 2025 Kasımdan beri kullanıyorum çok memnunum Fifine H9 gibi bir kulaklık ile karşılaştırmayacak kadar iyi ve kaliteli kulaklık
Yeşil forumda herkes fifine h9 u önerdi yani birde mchose x9 da bass lar falan iyi değilmiş kablosuz kablolu fark etmezse h9 alın diyorlar çok daha kaliteli diyorlar bilemedim bir yerden h9 alın çok iyi diyorlar x9 icinde bir yerdende bass kötü diyorlar mikrofonu boğuk ses çıkıyor diyorlar

Csde uzaktaki sesleri tam duyamıyorum bununla neden olur, arkadaşlar sürekli duymadın mı falan diyor biri koşunca vs. Eq oyun modu falan denedim hepsi aynı ses yok gibi belli mesefaden sonra, iem kullanıyorum normalde bazen kabloyla falan uğraşasım gelmiyor cs için hangi ayarları kullanıyorsunuz

Csde uzaktaki sesleri tam duyamıyorum bununla neden olur, arkadaşlar sürekli duymadın mı falan diyor biri koşunca vs. Eq oyun modu falan denedim hepsi aynı ses yok gibi belli mesefaden sonra, iem kullanıyorum normalde bazen kabloyla falan uğraşasım gelmiyor cs için hangi ayarları kullanıyorsunuz
konun 1. sayfasında konu sahibinin sabitlediği mesajındaki ayarları kullanıyorum cs de ses kasabiliyorum. Ses seviyesini yüzde 40 da kullanıyorum.

Siyah stok 3399tlden, pembe de 3399tlye dusmus.
Kral bugün geldi kulaklık akşam kullanmaya başlayacağım. Hiç kablosuz kulaklık kullanmadım ilk olacak. Cs2 için aldım senin paylaşımı görünce. Kurulum vs neler yapmam gerekiyor nasıl kullanmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri