Nothing Phone 3 ve Cmf 1

Lahana11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Arkadaşlar ailecek telefonları değişirdik babam ve ben nothing phone 3 annemede cmf 1 aldık iyi mi ettik bilemedim .Araştırdığım kadarıyla güzel bi telefon ama babam markayı ilk defa duyduğu için ön yargılı yaklaştı biraz.Henüz yeni aldığımız için iptal etme şansım var kullanan arkadaşlar memnunmusunuz.S25 fe almayı düşünüyorduk normalde

nothing phone 3 kalabilir s25fe alana kadar. Nothing markasının şuan en üst modeli phone3

s25 fe yi peşin fiyatına taksit yapmadıkları için tercih etmedik.Düz s26 ya baktık o da çok küçük ve pahalı geldi nothing 3 tercih ettik
o zaman hiç iade ile uğraşmanıza gerek yok phone 3 fazlasıyla yeterli

Pişman olmazsınız. Çok kaliteli ürünleri var Nothing'in ve hala türkiye'de değeri bilinmediği için ucuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ön yargılı yaklaşıp vazgeçtiği için ucuz. çoğu insan sadece bizim gibi genç veya teknoloji bilen insanlar satın alıyor bu cihazları.

Arkadaşlar ailecek telefonları değişirdik babam ve ben nothing phone 3 annemede cmf 1 aldık iyi mi ettik bilemedim .Araştırdığım kadarıyla güzel bi telefon ama babam markayı ilk defa duyduğu için ön yargılı yaklaştı biraz.Henüz yeni aldığımız için iptal etme şansım var kullanan arkadaşlar memnunmusunuz.S25 fe almayı düşünüyorduk normalde
Anne baba tarzı bireyler kullanacaksa samsungdan şaşma uzun süre güncelleme alsın, genel olarak yazılımda sorunsuz.

Hayırlı olsun çok iyi tercih yaptınız. babanıza da selam. Kendisi karışmasın bu işlere. dünya değişiyor. yaşlılar geriden geliyorlar. Benim babam da profilo buzdolabı almıştı aklım gitti. ne profilosu.

Hayırlı olsun çok iyi tercih yaptınız. babanıza da selam. Kendisi karışmasın bu işlere. dünya değişiyor. yaşlılar geriden geliyorlar. Benim babam da profilo buzdolabı almıştı aklım gitti. ne profilosu.
Teşekkürler güzel yorum için yarın inşallah geçecek elime.Redmi note 12 kullanıyorum illallah ettirdi telefon😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,198
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri