GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,090
Kral 1 kisi eco yapmis dierleriniz biseler cekmis. Sebebi belliElemanlar comeback yapacak gibi
Kral 1 kisi eco yapmis dierleriniz biseler cekmis. Sebebi belliElemanlar comeback yapacak gibi
eco rauntlarda ben hep deagle çekerim hocam sonraki raunt silah zırh utility herşeye param yeter.Kral 1 kisi eco yapmis dierleriniz biseler cekmis. Sebebi belli
Anamın ruhunu ortaya koyuyorum !!!!Az önce lol oynuyordum anneler meze oldu bir tık çıktım , şu anda kingdom two crowns oynuyorum mutluyum.
cese twoAnlık olarak oynadığınız oyunu yazın?
arise şuan ne alemde hocam ilk çıktığı vakitlerde oynuyordum nasıl şuan?Solo leveling arise
hocam steel ball runda 1 bölüm yayınlayıp ara vermeleri hakkındaki düşünceleriniz nedir jombo bombo hocam?kkrwqljqwlkjflqlkekwqle yaz ya ne olacak xd.
Ağız dolusu bir sövdüm yatlou part 2 yi bitirdim uncharted hırsızların mirasına başlıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arise şuan ne alemde hocam ilk çıktığı vakitlerde oynuyordum nasıl şuan?
hocam steel ball runda 1 bölüm yayınlayıp ara vermeleri hakkındaki düşünceleriniz nedir jombo bombo hocam?
ben ilk bölümü bile izlemedim bu gece izlesem miAğız dolusu bir sövdüm yamadem bu kadar bekletecektiniz en başta bekletseydiniz.
İzleme bence tadı damağında kalır harika bölümdü , tam çıksın öyle izle.ben ilk bölümü bile izlemedim bu gece izlesem mi![]()
Hala aynı Bt 115 deyimtlou part 2 yi bitirdim uncharted hırsızların mirasına başlıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arise şuan ne alemde hocam ilk çıktığı vakitlerde oynuyordum nasıl şuan?
hocam steel ball runda 1 bölüm yayınlayıp ara vermeleri hakkındaki düşünceleriniz nedir jombo bombo hocam?