Toplama Sistem Konusunda Yardım

bence gayet güzel sistem bileşenleri hocam ama ekran kartını kesinlikle nvdia almalısınız hikayeli oyunlarda dlss desteğiyle daha fazla fps alırsınız hemde kafanız rahat olur amd ekran kartlarıyla uğraşılmaz ben kendi elde ettiğim tecrübeye dayanarak amd ekran kartı tavsiye etmiyorum hocam.
Çok geç adamları 5 kere aradım iade edip iptal ettim falan =))))
Denemiş oluruz bakalım yoksa satar 5070 alırım tekrardan

Çok geç adamları 5 kere aradım iade edip iptal ettim falan =))))
Denemiş oluruz bakalım yoksa satar 5070 alırım tekrardan
hocam çok fazla ekran kartı deneyimim yok ama illa 16gb olmasını istiyorum diyosanız 5060ti modellerine bakabilirsiniz indirimle 31 bin civarlarına düşüyor.

Hocam içine sinmesi her şeyden önemli bence. Eğer içine sinmediyse nasıl siniyorsa öyle topla. Sinmeyen kısım tam neresi anlayamadım kasa mı psu mu ama gönlün ne taraftaysa onu seç yani :)
hocam tekrar merhaba minik bir karar değişikliği ile b850 gaming plus msi anakart ve
ryzen 7 7800x3d almaya karar verdim rami önümüzdeki ay alacağım şuan çok param kalmadı aklımdaki iki soru şu şekilde

FSP MP7-B soğutucu bu işlemciyi soğuturmu ?
anakart olarak sizce uzun süre yükselterek kullanabileceğim bir anakartmı ?

hocam tekrar merhaba minik bir karar değişikliği ile b850 gaming plus msi anakart ve
ryzen 7 7800x3d almaya karar verdim rami önümüzdeki ay alacağım şuan çok param kalmadı aklımdaki iki soru şu şekilde

FSP MP7-B soğutucu bu işlemciyi soğuturmu ?
anakart olarak sizce uzun süre yükselterek kullanabileceğim bir anakartmı ?
Ben o anakart yerine Gigabyte B650 Eagle AX alırdım daha iyi bir anakart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim soğutucu bunlar hepsi aynı sadece tipleri değişik hangisi bütçene uyuyosa tipi hoşuna gittiyse onu al https://www.akakce.com/arama/?q=fsp+mp7

Hocam herşeyi aldım bu arada çok teşekkür ediyorum tek tek bağladım anakarta herşeyi genel birkaç şeyi değiştirdim başta aldığım millet biraz ön yargılı amd kartlara karşı ama yinede denemek istedim toplamda 85 bin tl ye falan geldi

B650 Eagle AX GİGABYTE
RYZEN 7 7800X3D
32 Vengance ram 6000mhz Cl 36 (bu 20.000 tl ye düşmüştü yoksa daha düşük cl değerli bir şey alacaktım) 16x2 bu arada
Saphire Pulse RX 9070XT Ekran kartı
Thermaltake VİEW 380 850W Gold Psu baya araştırdım kaliteli bir psu var içerisinde yorumları iyiydi
FSP MP7-BA rgb li aldım çok fiyat farkı yoktu zaten
(M2 SSD ŞUANKİ KASAMDA BİRAZ DÜŞÜK AMA MASRAF ETMEK İSTEMEDİM SAMSUN 970 EVO YAZMASI OKUMASI 3000 FALAN AMA İŞ GÖRÜR HERHALDE)

Hocam sistem şuan bu şekilde herşeyi bağladım güzelce klipslemelerini falanda yaptım ram ler itopya gönderdiği için biraz sürüyor gelmesi gelince gücü vereceğim her şey için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri