1500₺ Ve Aşağısı Müzik İçin Iem Kulaklık Önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,152
Bütçe
1500
Başlıkta belirttiğim gibi daha önce shein indiriminden kz dawn modelinden yararlandım iyi dayanıyordu güzel bir kulaklıktı kullanımı kolay rahat ve asla terletmezdi geçtiğimiz aylarda kendisi sol kulaktan rahmetli olunca bende tek kulak dinlemek yerine hiç dinlememeyi tercih edip eski usul soundcore q10i ye geri döndüm fakat buda pedler aşırı yumuşadı terden dolayı + derisi mahvoldu kısacası yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ve yeni bir iem kulaklık arıyorum maksimum maksimum 1500 liraya çıkabileceğim bütçemde en kaliteli model hangisini önerirsiniz (not. bilgisayarda mtrack solo ses kartım var gitar çaldığım için fakat telefon için bir ses kartım yok ekstra almam gerekir ise buda bu bütçeye dahil olacaktır saygılarımla teşekkürler.)

Başlıkta belirttiğim gibi daha önce shein indiriminden kz dawn modelinden yararlandım iyi dayanıyordu güzel bir kulaklıktı kullanımı kolay rahat ve asla terletmezdi geçtiğimiz aylarda kendisi sol kulaktan rahmetli olunca bende tek kulak dinlemek yerine hiç dinlememeyi tercih edip eski usul soundcore q10i ye geri döndüm fakat buda pedler aşırı yumuşadı terden dolayı + derisi mahvoldu kısacası yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ve yeni bir iem kulaklık arıyorum maksimum maksimum 1500 liraya çıkabileceğim bütçemde en kaliteli model hangisini önerirsiniz (not. bilgisayarda mtrack solo ses kartım var gitar çaldığım için fakat telefon için bir ses kartım yok ekstra almam gerekir ise buda bu bütçeye dahil olacaktır saygılarımla teşekkürler.)
waner 2

Wraith Iem sense kullanıyorum sorun varsa alabiliriy

Wraith Iem sense kullanıyorum sorun varsa alabiliriy
Oda seçeneklerim arasında var. Müzik konusunda nasıl bir performansı var fiyatına değer mi yoksa Waner 2 daha mı iyidir ?

Oda seçeneklerim arasında var. Müzik konusunda nasıl bir performansı var fiyatına değer mi yoksa Waner 2 daha mı iyidir ?
wanerı biliyorum iem sense müzik için ideal

evet eder hocam, oyun için bir şey diyemem ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ıem alınca dac da alınması lazım unutmayın, nicehck nk1, kiwi ears dac gibi
Hocam ses kartı bütçeyi aşıyor ses kartsız 1500-1600 arası bütçem var

bunun type c li versiyonunda dac var mı ona bak yoksa bununla birlikte nicehck nk1 alabilirsin
Waner 2 ses kartsız çok fark ediliyor mu çünkü telefonda ses kartsız kullanacağım bilgisayarda kullanırsam ses kartım var eğer ses kartsız bir fark yoksa waner 2 alayım veya wraith sense pro düşünüyordum dahili ses kartı yazıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugün denemek için aldım gayet başarılı müzik testi beklediğimden iyi geldi
Hangisini aldınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o