Kule Tipi Soğutucu Önerisi 3000-5000 Tl Arası

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Merhaba arkadaşlar benzer konuyu geçen gün de açmıştım fakat bütçem biraz daha arttığı için tekrardan sormak istedim. Bu fiyat aralığında 7800x3d ile kullanılacak kule tipi soğutucu önerirseniz çok sevinirim. Halihazırda sıvı soğutucum var fakat kasama sığmayacağı için hem de bakım gerektirmemesi için onu satacağım. Kasam thermaltake s200tg 166mm yüksekliğe kadar izin var cpu soğutucusu için. Neler önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar benzer konuyu geçen gün de açmıştım fakat bütçem biraz daha arttığı için tekrardan sormak istedim. Bu fiyat aralığında 7800x3d ile kullanılacak kule tipi soğutucu önerirseniz çok sevinirim. Halihazırda sıvı soğutucum var fakat kasama sığmayacağı için hem de bakım gerektirmemesi için onu satacağım. Kasam thermaltake s200tg 166mm yüksekliğe kadar izin var cpu soğutucusu için. Neler önerirsiniz?
Alacağın maksimum bu olur hocam bir üstü noctua oda 10 12k falan https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html

Bunun yenisi var onu al aynısı az bir şey daha iyisi EVO ismi. Ben de bunu alacaktım yenisini görünce onu aldım hem daha iyi gözüküyor hem de az da olsa daha iyi
Daha iyisi mi tartışılır. Daha çok ses yapıp çok benzer performans veriyor. Ben almazıdm şahsen.

Thermalright Peerless assassin 120 se ile 7800x3d kullanıyorum ve yük altında 75 dereceyi geçmiyor. 1,5 ay önce 2200 tl ye almıştım.

Bunu biliyodum hocam zaten de dedim bütçe artınca bundan daha iyisini bulabilir miyim diye düşündüm. EVO hali nasıldır peki SE yerine?
Alma hocam evo. Karşılaştırmasına buradan bakabilirsin.

Daha iyisi mi tartışılır. Daha çok ses yapıp çok benzer performans veriyor. Ben almazıdm şahsen.
Öyle mi ya fanları daha çok rpm sağlıyor ama ayarlayamaz mıyız onu? Baktım aynı fiyata az bir şey daha iyisi var diye onu aldım keşke almasaydım dedirtti ses konusu şimdi 😂

Öyle mi ya fanları daha çok rpm sağlıyor ama ayarlayamaz mıyız onu? Baktım aynı fiyata az bir şey daha iyisi var diye onu aldım keşke almasaydım dedirtti ses konusu şimdi 😂
Hocam görselliğine verdin diye düşün. Fan eğrisini ayarlarsan yine istediğin sessizliği yakalayabilirsin. 2150 RPM de döndürmezsin mesela 1500 RPM de döner yine rahatça soğutur. AMD işlemciler çok ısınan işlemciler değil zaten.

Son düzenleme:
Hocam görselliğine verdin diye düşün. Fan eğrisini ayarlarsan yine istediğin sessizliği yakalayabilirsin. 2150 RPM de döndürmezsin mesela 1500 RPM de döner yine rahatça soğutur. AMD işlemciler çok ısınan işlemciler değil zaten.
Evet zaten o ses farkı daha yüksek RPM olduğundan diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi ses rahatsız ederse 1500 yaparız

Ya da böyle fantezi bir şey de alabilirsin. Bütçeni yüksek tutmuşsun sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,872
Üyeler
197,073
Son üye
emircirakk
Geri