M.2 Ssd Soğutucu Önerisi

Alucardll

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhaba, bilgisayarım yoğun kullanımda (büyük dosya kopyalama, ZIP açma vb.) bazen mavi ekran veriyor. İlk başta yazılımsal sanıp format attık, sürücüleri yeniden kurduk ama sorun devam etti. O yüzden artık donanımsal bir şeyden şüpheleniyoruz.

HDTune Pro gibi programlarda SSD sağlıklı görünüyor ama arkadaşım SSD’nin fazla ısındığını ve M.2 slotunda ufak bir temas sorunu olabileceğini söyledi. Büyük bir temizlik ve bakım yapmadan önce en azından önlem amaçlı bir M.2 soğutucu almak istiyorum.

Sistem:
  • Anakart: Gigabyte B450M S2H
  • SSD: WD Blue SN570 500GB

Ek olarak sizce ucuz M.2 soğutuculardaki silikon/lastik bantların zamanla sertleşip kopması gerçekten sık yaşanan bir şey mi?

Sizce hangi soğutucuyu almalıyım?

1779190063997.webp
1779190073287.webp
1779190079119.webp

Dark marka olan hepsiburada satılıcı olan ürünü almanı tavsiye ederim.

Herkese merhaba, bilgisayarım yoğun kullanımda (büyük dosya kopyalama, ZIP açma vb.) bazen mavi ekran veriyor. İlk başta yazılımsal sanıp format attık, sürücüleri yeniden kurduk ama sorun devam etti. O yüzden artık donanımsal bir şeyden şüpheleniyoruz.

HDTune Pro gibi programlarda SSD sağlıklı görünüyor ama arkadaşım SSD’nin fazla ısındığını ve M.2 slotunda ufak bir temas sorunu olabileceğini söyledi. Büyük bir temizlik ve bakım yapmadan önce en azından önlem amaçlı bir M.2 soğutucu almak istiyorum.

Sistem:
  • Anakart: Gigabyte B450M S2H
  • SSD: WD Blue SN570 500GB

Ek olarak sizce ucuz M.2 soğutuculardaki silikon/lastik bantların zamanla sertleşip kopması gerçekten sık yaşanan bir şey mi?

Sizce hangi soğutucuyu almalıyım?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hıksemi iyi diye biliyorum daha önce konusu açılmıştı onun karıştırmıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7