Çok Çabuk Geriliyorum

Reaksiyon skoru
42
selamın aleyküm.
özet geçeyim yaş 24 antalyada oturuyorum bilgi işlem destek personeli olarak çalışıyorum askerliği yaptım. elektronik sigara içiyorum ( vozol ).

çok fazla sinirleniyorum geriliyorum.
örneğin, cs2 oynarken yoldaş ve rekabetçide sürekli hile gelmesinden nefret eder hale geldiğim için bir şey yapmadan oyun hızlıca bitsin diye koşup ölüyorum takımım beni raporluyor ben oyundan atılıyorum yine ceza alıyorum.
2. örnek: bilgisayarımın etrafında çok fazla parazit varmış yapay zeka öyle söyledi usb uzatma kablosu kullanıyorum bi çalışıyor bi çalışmıyor uğraşamadım gerildim kabloyu kopartıp çöpe attım.
3. örnek: havit fuxi h7 kulaklıgım var ses bazen robotlaşıyor alalı 20 gün oldu robotlaşma olayından bugün deli olup parçalayıp çöpe attım
3. örnek: 2+1 ses sistemim vardı kablosunda temassızlık vardı kısaltıp düzeltmiştim yine bozuldu, az önce yine kopartıp çöpe attım hem bassı hem hoparlörü.
4.örnek: kablolu kulaklıgım vardı samsung akg marka model kasanın ön porta taktım çalışmadı dün çalışıyordu koparttım attım uğraşmadım.

sorum şu bu gerginliğimi nasıl azaltıcam hangi doktora gitmem gerekiyor benimle aynı durumda olan var mı

Cs sil

selamın aleyküm.
özet geçeyim yaş 24 antalyada oturuyorum bilgi işlem destek personeli olarak çalışıyorum askerliği yaptım. elektronik sigara içiyorum ( vozol ).

çok fazla sinirleniyorum geriliyorum.
örneğin, cs2 oynarken yoldaş ve rekabetçide sürekli hile gelmesinden nefret eder hale geldiğim için bir şey yapmadan oyun hızlıca bitsin diye koşup ölüyorum takımım beni raporluyor ben oyundan atılıyorum yine ceza alıyorum.
2. örnek: bilgisayarımın etrafında çok fazla parazit varmış yapay zeka öyle söyledi usb uzatma kablosu kullanıyorum bi çalışıyor bi çalışmıyor uğraşamadım gerildim kabloyu kopartıp çöpe attım.
3. örnek: havit fuxi h7 kulaklıgım var ses bazen robotlaşıyor alalı 20 gün oldu robotlaşma olayından bugün deli olup parçalayıp çöpe attım
3. örnek: 2+1 ses sistemim vardı kablosunda temassızlık vardı kısaltıp düzeltmiştim yine bozuldu, az önce yine kopartıp çöpe attım hem bassı hem hoparlörü.
4.örnek: kablolu kulaklıgım vardı samsung akg marka model kasanın ön porta taktım çalışmadı dün çalışıyordu koparttım attım uğraşmadım.

sorum şu bu gerginliğimi nasıl azaltıcam hangi doktora gitmem gerekiyor benimle aynı durumda olan var mı
Papatya çayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O da mantıkli faceit girebilirsin hile kısmen daha az

Papatya çayı

faceit olmuyor hocam hesabım faceit'e bağlı olmamasına rağmen bağlı hatası veriyor yoksa benimde aklıma geldi 3 gün mailleştim faceit ile hesabın bağlı diyor kimin hesabı söyleyin diyorum söylemiyorlar kaldırın diyorum tcmi attım önlü arkalı kaldıramayız diyorlar yeni hesapta açamıyorum çünkü o hesap benim kimliğim ile doğrulanmış doğruyalanda ben değilim boktan bir şey olmuş

Gerilmeyin hocam niye geriliyorsunuz gerilmek yerine sabır edip çözüm yolu bulmaya çalışın (cs de hileciler gelmesine bir şey diyemem).

valla bende sabır kavramı kalmadı hocam ben hangi doktora gitmem gerektiğini düşünüyorum artık
bence biraz ara vermelisin dostum hikayeli oyunlara başla biraz kafa dağıt sabahtan akşama kadar çalışıyorsun zaten gel evine al çayını kahveni misal The last of us oynamadıysan mükemmel bir oyun başla mesela Rdr2 olabilir bende senin gibi cs de hile gelince cıldırıyordum Faceit geçtim iyi ki de geçmişim en başta rus yok olsa bile adamlar ingilizce konusuyor mm deki gibi vodka içip oyuna girmiyorlar yani tavsiyem biraz ara ver cs ye last of us başlamanı öneririm

valla bende sabır kavramı kalmadı hocam ben hangi doktora gitmem gerektiğini düşünüyorum artık
benim de yaş 22 geçen rusa ana avrat kayıyordum sinir stres mouse kıracaktım 32 yaşında bi abi vardı takım da boşver ya küfür etme bu oyuna kafa dağıtmak için giriyoruz zaten gün içerisinde sinir stres oluyoruz sakinleş dedi harbiden adamın dediklerinden sonra biraz kendimi sorguladım biraz daha sakin olmaya çalışıyorum artık

1000017743.webp

Kasma sakin kalmaya calis. Bir seyleri parcalamak bir sey degistirmiyor. Oyundan sadece zevk almaya calis olmaz ise sil gitsin oynama.

Papatya çayı

Bu arkadaşa papatya tarlası da etki etmez

Geri