🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Siyah/Beyaz 3.999 Tl 🔥 🔥 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,022
Son düzenleme:
şu sitenin ne kadar harcama yaparsan yap kargo ücreti istemesine anlam veremiyorum
Çok itici gözüküyor hakikaten. 1 tane kargo firmasıyla anlaşmak bu kadar zor olmamalı.

Şunu alicam yoksa alırdım :/

Bu tarz ekranların fiyatları, 1.500 ₺ bandından yukarı olduğunda saçma geliyor bana. 4-5 bin ₺ seviyesinde mis gibi monitör alınabiliyorken :)

Bu tarz ekranların fiyatları, 1.500 ₺ bandından yukarı olduğunda saçma geliyor bana. 4-5 bin ₺ seviyesinde mis gibi monitör alınabiliyorken :)
bence de hatta maliyeti dusunuldugunde 1000TL altinda olmalari gerek ama bu tur urunler kasaya gorsel katmak, biraz da hobi amacli aliniyor sanirim. Bu fiyattan 500TL daha dusugune zamaninda 32' MSI 2K Va panel monitor almistim, herseyin fiyati uctugundan sasiramiyorum.

ölü piksel çıkarsa ne oluyor değiştiriyorlar mı?

Şunu alicam yoksa alırdım :/
kasan ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölü piksel çıkarsa ne oluyor değiştiriyorlar mı?
lian li ürünlerinde garanti konusunda asla sorun yaşayacağını düşünmüyorum her türlü değiştiriler.

kasan ne

lian li ürünlerinde garanti konusunda asla sorun yaşayacağını düşünmüyorum her türlü değiştiriler.
H9 flow. Universal olduğu için reddit de oluyor diye okudum.

Ooo hocam sen birde oled ekranlı sıvı soğutmalara bak jsjsjsjsjs.
Sırf azıcık edge ekran oled var diye 19-20k'ya satıyorlar. O parayla oled monitör alırsın:D.
Ben alacaktım sırf bu saçmalıktan vazgeçtim. Arctic liquid 3 soğutmamla mutluyum.
Hayır 19k veriyormuşsun neymiş hepsinde dip ses veya cızırtı varmış pompadan gelen.
19k vereceksen dünyanın en sessiz soğutması olmalı ki bir iddiası olsun.
Benim 5k lik sogtumadan sesli çalışacaksa üretmeyi birakmalilar.

Geri