Zaten temizledim yazdım üste ve macunu sx önce yeniledimbilgisayarı temizle termal macunlarını yenile
Ekrande bir şey yok ekran kartı ve ramlari fln söktüm taktim çalıştırdım ekran yoktu sonradan ekran gelemyince ramlarin yeri degistim yine olmadı ve ekran kartını ciksr tak yaptı olmadi. Yani kasanın arka kablo kismini temizledim birdetemizlerken söktüğün bi parça var mı veya bize söyleyebileceğin bir hata kodu ekranda sinyal yok mu yazıyor
Hocam ramlarin yerini değiştim şöyle bir ekran geldihocam hdmı kablonu ters çevirerek dene olmazsa ramleri tek (bi tanesini 2 slotada sırayla dene) takarak bi kere daha dene eğer çift monitör kullanıyorsan onu şimdilik teke al ekran kartından çıkan tek bi kablo olsun monitöre gelen bir hata veya uyarı olmazsa geçmiş olsun denebilir hepsinin dışında bios pilini çıkarıp takmayıda deneyebilrsin biostaki bi ayarı bozduysan zamanında oda şuanda ekrana sinyal gelmemesinin nedenlerinden biri
Ya hocam o ekrandan sonra f1 e bastim sonra biosa atti çıktım biostan pc kapandi açıldı kapandı açıldı kapandi fln pau kablosunu cikaridmbu arada bios pilini çıkartıktan sonra yaklaşık 5dk fln beklemen gerekiyor kendini resetlemesi için
Girdimhocam bios menüsüne gel tekrar senin ssd veya hdd okumuyor galiba onu bi kontrol et biostan
Bu ssd değil mihocam bios menüsüne gel tekrar senin ssd veya hdd okumuyor galiba onu bi kontrol et biostan