Vantilatör Konusunda Yardım Lütfen Sevgili Forumdaşlar

Ben de bunlar var. Fiyatları bayağı artmış. Masaüstüne koyabileceğin gerçi büyük kalıyor, ben odanın bir köşesine koyup kullanıyorum. Büyük olanı da salonda kullanıyoruz. Beyaz olanın soğutma gücü çok değil, ama sert vurmadığından çarpma vb. olmuyor ve yetiyor. Ankara'da yaşıyorum. Antalya, Muğla gibi bir yerdeyseniz zaten çoktan klima taktırmışsınızdır diye düşünüyorum. O bölgelere yeni taşındıysanız bence yaz gelmeden klima taktırmaya odaklanın.

Bütçeyi biraz aşıyor ama taksitle alırım diyorsanız bakılabilir.

Ben camın önüne vantilatörü dayıyordum dışardan hava çekip odaya veriyordu, dışarısı aşırı sıcak olacak şehirlerde iş yapmaz ama hafif serinlik varsa fena olmuyor. 1-2 derece düşürüyordu odanın genel sıcaklığını 😀
hocam sağolun cevabınız için:) , ne yazıkki dediğiniz şey daha vantilatör almadan aklıma gelmişti ama benim odanın camı 2m yükseklikte ve minnacık :)

hocam sağolun cevabınız için:) , ne yazıkki dediğiniz şey daha vantilatör almadan aklıma gelmişti ama benim odanın camı 2m yükseklikte ve minnacık :)
Aslında tam portatif klima koyulacak mekan camdan fazla hava girmez tahliye borusu da oradan dışarı verilir ama pahalı kalır işte.

Aslında tam portatif klima koyulacak mekan camdan fazla hava girmez tahliye borusu da oradan dışarı verilir ama pahalı kalır işte.
cevabınız için teşekkürler hocam yeni bir fikir verdiniz ve iyi oldu , şuan için olmasa da ilerisi için tavsiyenizi düşüneceğim. şuan eskisi gibi çalışmadığım için her şeyin fiyatı zor geliyor çalışmaya geri döndüğümdealacaklarım listesine eklendi<3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri