Çözüldü✓ Kasa/Psu Da Tıkandım Yardım..

kasvaa

80+
Reaksiyon skoru
78
Sistem neredeyse bitti ama bir türlü kasa ve psuyu çözemedim, pek anladığım konu da değil lütfen yardım edin..

Anakart: ASUS TUF GAMING B850-BTF
Ekran Kartı: ASUS TUF GAMİNG 5070Tİ
Soğutucu: Arctic freezer liqiud 360mmPro
Ram: Lexar Ares 6400mhz cl30 argb

Sistem neredeyse bitti ama bir türlü kasa ve psuyu çözemedim, pek anladığım konu da değil lütfen yardım edin..

bütçe ne kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane daha konu açmışsın ban yiyecen kardeşşşş

Anakart beyaz sanırım.
Kasa ve psu siyah/beyaz ne istiyorsun?
Sistem güzel bu arada. 9800x3d yakışır işlemci

bütçe ne kadar
kasa 5-8 arası psu ise enermax reveletion iii 1000w düşünüyorum

Anakart beyaz sanırım.
Kasa ve psu siyah/beyaz ne istiyorsun?
Sistem güzel bu arada. 9800x3d yakışır işlemci
siyah kasa hocam, bir türlü kasayı çözemedim bazısı pz desteklemiyor bazısı küçük geliyor bazısı atx desteklemiyor valla kafa patladı

siyah kasa hocam, bir türlü kasayı çözemedim bazısı pz desteklemiyor bazısı küçük geliyor bazısı atx desteklemiyor valla kafa patladı
kasa seçimi sana kalmış göz zevkine bağlı olarak. bana göre 4 bin liralık kasayla 8 bin liralık kasa arasında hiçbir fark yok ben olsam bunu alırdım her şeyini de destekliyor lian li malzeme kalitesi zaten iyi https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921373.html

Bunun beyazını kullanıyorum 5 e almıştım, siyahı şu an dip fiyat

Lian Li nin bu kasası da güzel ama alta 2 adet fan takılıyor. Bu da BTF destekli
C500 den memnunum. PSU bölmesinin oraya Trofeo tarzı ekranlar tam giriyor, belki sonra almak istersin diye.
Daha F/P kasalar vardır illa

Msi mag 100R pz hocam peki bu? kontrol eder misiniz yazdığım bileşenlerle uyumlu mu rica etsem
Bunun beyazını kullanıyorum 5 e almıştım, siyahı şu an dip fiyat

Lian Li nin bu kasası da güzel ama alta 2 adet fan takılıyor. Bu da BTF destekli
C500 den memnunum. PSU bölmesinin oraya Trofeo tarzı ekranlar tam giriyor, belki sonra almak istersin diye.
Daha F/P kasalar vardır illa

Msi mag 100R pz hocam peki bu? kontrol eder misiniz yazdığım bileşenlerle uyumlu mu rica etsem
msi 2 katı fiyat nerdeyse ve hiçbir farkı yok kullanım açısından tasarım farkı var sadece. gigabyte iyidir.

isminde PZ var diye msi kesin olsun diyorsun sanırım ama C500 de destekliyor anakartına PZ yaparsın, sıvı soğutmayı da yukarı takabilirsin sorunsuz

Destekliyor da bence pahalı. Bunda da ara ara indirim denk geliyor.
Yerinde olsam, gigabyte alırım yada V100R. Kalan para ile aynalı fan alırım cümbüş yaparım :)

Geri