❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Lego 10294 Icons Titanik 5.348 Tl Dip Fiyat 🔥🔥

Boşa konu açmışsın. Telegrama düştüğü gibi denedik.15 stok vardı alınmadı zaten. Fiyat hatasıydı. Satıcı : erka.. Lego değildi.

1779299973672.webp

Son düzenleme:
satıcısı amazon ise gelir ama başka ise iptal olur zaten

telegramda paylasıldıgı an basmama ragmen alamadım beyler uzulmeyın yanı almak sıkıntılıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde indirim başladıktan 11 dakika sonra açmışsın bu kadar vakitte sömürürler zaten

LAAAAAAAAAAA NASIL KAÇIRDIM LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1779300889535.webp

Satın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden bahsediyordum, bu akşam böyle bir fiyata denk gelip faydalanamamak üzdü.

Satın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden bahsediyordum, bu akşam böyle bir fiyata denk gelip faydalanamamak üzdü.
Satıcı Amazon değilmiş zaten satıcı göndermez hocam üzülmene gerek yok yani :D

Üzülmeyin hocam anında almaya çalışmama rağmen aldırmadı alanıda görmedim yani alabilen yok satışa kapatmışlardı

herkes sizin gibi telegram grubunda değil :D adam nerden bilsin senin gördüğünü iyilik yapıp atmış bi dövmediğiniz kaldı adamı ahshahshahshahshhashahshah
Bu indirimi nerde görüp paylaştı sence ? Klavyende ahs tuşları basılı kalmış sanırım.

Geri