Satıcı Amazon değilmiş zaten satıcı göndermez hocam üzülmene gerek yok yaniSatın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden bahsediyordum, bu akşam böyle bir fiyata denk gelip faydalanamamak üzdü.
Üzülmeyin hocam anında almaya çalışmama rağmen aldırmadı alanıda görmedim yani alabilen yok satışa kapatmışlardıSatın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden bahsediyordum, bu akşam böyle bir fiyata denk gelip faydalanamamak üzdü.
herkes sizin gibi telegram grubunda değilBoşa konu açmışsın. Telegrama düştüğü gibi denedik.15 stok vardı alınmadı zaten. Fiyat hatasıydı. Satıcı : erka.. Lego değildi.
Alıntıyı görüntüle
Bu indirimi nerde görüp paylaştı sence ? Klavyende ahs tuşları basılı kalmış sanırım.herkes sizin gibi telegram grubunda değiladam nerden bilsin senin gördüğünü iyilik yapıp atmış bi dövmediğiniz kaldı adamı ahshahshahshahshhashahshah
İdk dostum. benim tuşlar basılı kalır hep.Bu indirimi nerde görüp paylaştı sence ? Klavyende ahs tuşları basılı kalmış sanırım.
Abartma be kingBoşa konu açmışsın. Telegrama düştüğü gibi denedik.15 stok vardı alınmadı zaten. Fiyat hatasıydı. Satıcı : erka.. Lego değildi.
Alıntıyı görüntüle