Çözüldü✓ Sorun Ne Olabilir Sizce ?

Reaksiyon skoru
0
mouse imleciyle bir alanı seçerken arka plan kararıyor bu bir sorun mudur hata nedir bilen birisi aydınlatsın lütfen. Video kaydı oluşturdum daha net anlatabilmek adına youtube ile size sorunumu anlatmak istiyorum.

mouse imleciyle bir alanı seçerken arka plan kararıyor bu bir sorun mudur hata nedir bilen birisi aydınlatsın lütfen. Video kaydı oluşturdum daha net anlatabilmek adına youtube ile size sorunumu anlatmak istiyorum.
daha önceleri denk gelmiştim (söylediğim %100 doğru olmayabilir) genelde bu tarz sıkıntıları windows sürümü orjinal olmayan kişiler yaşıyor. Size tavsiyem önce bir format atın bozuk dosya falan varsa silinsin tüm driver'ları tekrar indirin ardından trendyoldan falan windows key satın alıp windowsu etkinleştirin sorun çözülecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fakat dediğim gibi %100 doğru olmayabilir.

daha önceleri denk gelmiştim (söylediğim %100 doğru olmayabilir) genelde bu tarz sıkıntıları windows sürümü orjinal olmayan kişiler yaşıyor. Size tavsiyem önce bir format atın bozuk dosya falan varsa silinsin tüm driver'ları tekrar indirin ardından trendyoldan falan windows key satın alıp windowsu etkinleştirin sorun çözülecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fakat dediğim gibi %100 doğru olmayabilir.
deneyeceğim muhtemelen düzelecek bu işlemlerden sonra windows sürümüm orjinal değil bu doğru

digerlerinden ayrı, su ayarlarını golgelendirme vs kontrol et.

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    55.8 KB · Hit: 17
Ekran kartında undervolt var mı? Bende de bir kaç defa yaptı. O ara ekran kartının UV ayarlarıyla stabil hale getirmeye çalışırken olmuştu.

Ben win11 e yükselttikten sonra oldu aynı olay arka plana baska fotoğraf koyunca düzeldi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,077
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri