❌İndirim Bitti! Capsule 3 Pro 1800tl(Satıcının Trendyolda Vs Magazası Var)

Arkadaşlar konuyu tekrar açtım kb bende 1800 den aldım kulaklığı ama beyenmedim pek bide sağ kulaklık saej almıyor bataryası ölmüş iade alırmı satıcı farura garanti belgeside yollamamış yanında kulaklığın kargo poşetine kadar hepsi duruyor kullanılmadı dün geldi zaten

Paylaşım için teşekkürler, TWS kulaklığa ihtiyacım vardı iyi denk geldi.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1400 Liraya siyahı tekrar stoklara girmiş.
Hocam size fatura yada garanti belgesi geldi mi bana gelmedi sağ kulaklık sarj almıukr çalışmıyır iade edicem

bayadır kullanıyorum kulaklığı, bir sorun sıkıntı yaşamadım. Kendi uygulaması berbat ama uygulamayı kullanmaya gerek kalmıyor kulaklık dokunarak ses modları arasında geçiş yapıyor anc açıyor transparant modu açıyor. Android kullanırken poweramp EQ ile çok güzel ayarlar yapıp IEM kalitesinde ses alıyordum ama iPhone'a geçince ios EQ uygulamalarına izin vermediği için kulaklıktan verim alamıyorum yeni alternatifler bakıyorum. Stok EQ'su iyi değil ama bir kaç ayarla çok sağlam oluyor yani. Androidde ve IOS'ta hiç kesilme kopma bağlanamama problemi olmadı. Cihazlar arasında geçiş yapmak kolay oluyor telefondan saate çok aktarıyorum spor yaparken özellikle. Mikrofonu kötü bu arada.

Kronik sağ Kulaklık problemi var bu üründe, redditte filan görebilirsiniz. Bende kullandım ben de de 1 2 hafta içinde bu problem oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri