oyun amaçlı kullanacağın için 9070xt daha iyi bir alternatifHazır sistem almak istiyorum bütçem 60k ile 70k arası
Ekran kartı 9070xt veya 5070 arasında kaldım pekte anlamıyorum bu işlerden sizlerden tavsiye istiyorum
Knk benimde 40-44 arası bütçem var akşam indirim olursa almayı düşünüyorum inşallah nasıl bir sistem iş yapar DDR 5 mi DDR 4 mu sence pubg mobil oynucam genellikle 7500 f ve 5060 iş yapar mioyun amaçlı kullanacağın için 9070xt daha iyi bir alternatif
itopyada omega 9070xt sistemi güncelleyerek alabilirsin
soğutucu seçilmemiş onu kendin seçeceksin
işlemci 7500f seçilmiş ama zaman zaman fark olmuyor zaman zaman fark oluyor aşağılara doğru indiğinde bir tane daha 7500f var daha ucuza
daha uygun fiyata 1 tb ssd çözümü var lexar tarafında
işlemci
soğutucu
ssd
kasa seçimlerine göre 58-62 arasında şekillenir
bu bütçeye daha bir kaç gün önce vatanda 7500f 9060xt sistem vardıKnk benimde 40-44 arası bütçem var akşam indirim olursa almayı düşünüyorum inşallah nasıl bir sistem iş yapar DDR 5 mi DDR 4 mu sence pubg mobil oynucam genellikle 7500 f ve 5060 iş yapar mi
Hocam benimde bütçem 45-50k arası zamanım da var sizce tekrar böyle bir indirim olur mu hazır kasalarda haziran sonuna kadar yoksa 5060 lı mı bakayim şimdi almak için.bu bütçeye daha bir kaç gün önce vatanda 7500f 9060xt sistem vardı
keşke onu yakalasaydınız
normal şartlardaHocam benimde bütçem 45-50k arası zamanım da var sizce tekrar böyle bir indirim olur mu hazır kasalarda haziran sonuna kadar yoksa 5060 lı mı bakayim şimdi almak için.
sağolun hocam ben beklemeyi tercih edeceğim acelem yok ama haziran sonunda kesin alacağım toplamada yapabilirdim ama artık toplama fiyatları çok fazla hazır kasa daha mantıklı oluyor bence artık güzel bir oem paket görürsem direk alacağımnormal şartlarda
7500f 9060xt 16gb versiyonu 16 gb ran 1 tb ssd li sistem 45k altı zor
ama
vatan bu işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
zamanında piyasanın en pahalı sitesi derken
bu aralar bir sistem çıkarıyor
1. belli 2.lik için diğerleri yarışsın diyor
ama
bu ne %100 bekle anlamı çıkarılabilecek bir şey
ne de hemen al geç tavsiyesi
piyasa bu ara kızışkın
45k dan çıkmaz 50k altında tatmin edici bir sistem çıkar belki
Teşekkürler hocamoyun amaçlı kullanacağın için 9070xt daha iyi bir alternatif
itopyada omega 9070xt sistemi güncelleyerek alabilirsin
soğutucu seçilmemiş onu kendin seçeceksin
işlemci 7500f seçilmiş ama zaman zaman fark olmuyor zaman zaman fark oluyor aşağılara doğru indiğinde bir tane daha 7500f var daha ucuza
daha uygun fiyata 1 tb ssd çözümü var lexar tarafında
işlemci
soğutucu
ssd
kasa seçimlerine göre 58-62 arasında şekillenir