Yahyahbp
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Tasarımı güzel video olarak görmeyi merak ediyorum.Merhaba hocalarım. Daha önce paylaştığım Pherantom adlı sci-fi silah için düzenlemeler yaptım ve son halini sizlerle paylaşıyorum. Sizce son hali nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum. Ayrıca silahın kullanımı, ateş etme gücü, animasyonlar vb. gösteren kısa bir video da paylaşacağım.
Güzel, fazla kasmaya gerek yok.Merhaba hocalarım. 2 günlük bir modellemenin ardından Veaperaon isminde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
İlk 1 dakikada güzel görünüyorsa yeterlidir demek istiyorum. Tabii ki bir jedi fallen order silahı kadar detaylı olmamış ama gerekte yok. Gayet güzel duruyor. First personda nasıl durduğu daha önemli mesela.Teşekkürler hocam da, "fazla kasmaya gerek yok" kastettiğiniz şeyi anlamadım
Müthiş olmuş hocam da çok mu 2d duruyor sanki tabi orasını bilemem ama bana çok düz geldi sankiMerhaba hocalarım. 2 günlük bir modellemenin ardından Veaperaon isminde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Kenar kısımları tam düz şekilde olduğu için öyle görünüyor olabilir. Kenarları yumuşatırsam güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.Müthiş olmuş hocam da çok mu 2d duruyor sanki tabi orasını bilemem ama bana çok düz geldi sanki
Güzel duruyor tekrardan ellerinize sağlık sabırsızlıkla bekliyorum oyunuÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Kenar kısımları tam düz şekilde olduğu için öyle görünüyor olabilir. Kenarları yumuşatırsam güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.