❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

indirimleri takip ettiğimden beri hiçbir şeye denk gelemedim vatan bile indirim yerine bindirim yapıyor nereye kaldık acaba.

Afişte 23-31 mayıs yazıyor geri açarlar bunu yanlışlıkla kapandı bence :D

Afişte 23-31 mayıs yazıyor geri açarlar bunu yanlışlıkla kapandı bence :D
Yanlışlıkla olsa bile seçenekler bayağı azaldı b850 msi gaming anakart vardı şuan yok. 87 anakart var seçenekler azaldı ve hiçbirinde fiyat düşmüyor. Hani ekran kartı falan olsa derim ki insanlar aldı hızlı bitti ama anakarta abanılacak bir durum yok 2-3 model arasında kalmıştım hepsi gitti 150 küsür anakarttan 87 civarına düştü seçenek.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla olsa bile seçenekler bayağı azaldı b850 msi gaming anakart vardı şuan 87 anakart var seçenekler azaldı ve hiçbirinde fiyat düşmüyor. Hani ekran kartı falan olsa derim ki insanlar abandı hızlı bitti ama anakarta abanılacak bir durum yok 2-3 model arasında kalmıştım hepsi gitti 150 küsür anakarttan 87 civarına düştü seçenek.
Ülke gündemi biraz karıştı 2 günde bu fiyatlara zaten satamıyorlar mecbur düşürecek. 2 ay önce x870 tomahawkı 12 e aldım vatandan 8k ya b850 gaming aldırır yine rahatta kal

Ülke gündemi biraz karıştı 2 günde bu fiyatlara zaten satamıyorlar mecbur düşürecek. 2 ay önce x870 tomahawkı 12 e aldım vatandan 8k ya b850 gaming aldırır yine rahatta kal
8700 falandı aslında aşırı bir indirim yok 1200 tl oynuyor piyasaya göre ama beklemek sıktı.

Neden uzak duralım mesela??
51k idi mesela indirimli hali. Ventusla shadow giriş seviye. Ventusu ben kullandım shadow arkadaşımda vardı, başka seri kartlardı ama aynı model. Kartların her yeri plastik ve ciddi ısırıyorlar hadi giriş seviye ısın desen bu sefer çok gereksiz fan çeviriyor inanılmaz sesli çalışıyor. Elle kendi çıkardığı devirden düşürüyorduk yine aynı ısıda kalıyordu. Niye gereksiz yüksek devir fan açarsın? Özetle hem malzeme kalitesi kötü hem biosu,sesi kötü ve 51k para bağlayacan. Asusun prime falan bunun girişinden iyi.

5 5600x için alınır mı??

ddr4 ama ben o fiyata bunu alırdım https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b850m-g-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri