Ekran Kartı Kablosu Nereye Takılır

1strk07

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Selam arkadaşlar rx 9060xt ekran kartı girişi 8 pin psudan çıkan 6+2 pini mi takmam lazım karta

Ekler

• image.webp
    image.webp
    587.1 KB · Hit: 28
Mantıken evet

evet kral tam onu takacaksın.

Kanka iki gündür deli oldum bu ön panel fan bağlantısını yapmaktan deliye döndüm paranoya oldu artık ama hepsini çözdüm bu kaldı ve ayrıca psu yazan kısmıda cpu/pcı-e kısımına takıcam demi

Hocam PSU yazan ucu güç kaynağına, PCIe yazan ucu ise ekran kartına tak. 6+2 pinli kablo yapısı benim de kafamı karıştırmıştı.

Kanka iki gündür deli oldum bu ön panel fan bağlantısını yapmaktan deliye döndüm paranoya oldu artık ama hepsini çözdüm bu kaldı ve ayrıca psu yazan kısmıda cpu/pcı-e kısımına takıcam demi
evet

Sağolun arkadaşlar tamamda akım korumalı prizin topraklanma ışığı yanmıyor bunun bi anlamı kalmadı prizin

evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun arkadaşlar tamamda akım korumalı prizin topraklanma ışığı yanmıyor bunun bi anlamı kalmadı prizin
akım korumalı prız tamamen paranı cope atmek demek. Tüm korumalar psu da var zaten.

evet

akım korumalı prız tamamen paranı cope atmek demek. Tüm korumalar psu da var zaten.
Kasa sorunsuz çalışıyor ama görüntü yok

Ekler

• DD8B9CBF-04CB-4641-B72D-B1B00ADC1317.webp
    DD8B9CBF-04CB-4641-B72D-B1B00ADC1317.webp
    308.1 KB · Hit: 10
hdmı ya da dp hangısını kullanıyorsun bılmıyorum ama ekran kartına takılı degıl mı görüntü kablosu ?
Hdmı takılı ekran kartında takılı
Folur flus hatasımı verdi ?
P nedir bilmyiroum ama anakart üzerinde ışık yanmadı

Pardon yanmış ne anlama geliypr bu

Hdmı takılı ekran kartında takılı

P nedir bilmyiroum ama anakart üzerinde ışık yanmadı

Pardon yanmış ne anlama geliypr bu
Görüntü falan geldi çok şükür şimdi biosa attı burdan direk çıkayım mı formatla mı çıkayım

Ekler

• image.webp
    image.webp
    716.2 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,153
Üyeler
196,904