Kanka iki gündür deli oldum bu ön panel fan bağlantısını yapmaktan deliye döndüm paranoya oldu artık ama hepsini çözdüm bu kaldı ve ayrıca psu yazan kısmıda cpu/pcı-e kısımına takıcam demiMantıken evet
evetKanka iki gündür deli oldum bu ön panel fan bağlantısını yapmaktan deliye döndüm paranoya oldu artık ama hepsini çözdüm bu kaldı ve ayrıca psu yazan kısmıda cpu/pcı-e kısımına takıcam demi
evetKanka iki gündür deli oldum bu ön panel fan bağlantısını yapmaktan deliye döndüm paranoya oldu artık ama hepsini çözdüm bu kaldı ve ayrıca psu yazan kısmıda cpu/pcı-e kısımına takıcam demi
akım korumalı prız tamamen paranı cope atmek demek. Tüm korumalar psu da var zaten.Sağolun arkadaşlar tamamda akım korumalı prizin topraklanma ışığı yanmıyor bunun bi anlamı kalmadı prizin
Kasa sorunsuz çalışıyor ama görüntü yokevet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
akım korumalı prız tamamen paranı cope atmek demek. Tüm korumalar psu da var zaten.
hdmı ya da dp hangısını kullanıyorsun bılmıyorum ama ekran kartına takılı degıl mı görüntü kablosu ?Kasa sorunsuz çalışıyor ama görüntü yok
Folur flus hatasımı verdi ?Kasa sorunsuz çalışıyor ama görüntü yok
Hdmı takılı ekran kartında takılıhdmı ya da dp hangısını kullanıyorsun bılmıyorum ama ekran kartına takılı degıl mı görüntü kablosu ?
P nedir bilmyiroum ama anakart üzerinde ışık yanmadıFolur flus hatasımı verdi ?
Görüntü falan geldi çok şükür şimdi biosa attı burdan direk çıkayım mı formatla mı çıkayımHdmı takılı ekran kartında takılı
P nedir bilmyiroum ama anakart üzerinde ışık yanmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pardon yanmış ne anlama geliypr bu