4 metre için 48 inç çok küçük.Alıntıyı görüntüle
Tam 4 mt mesafe. Bazen büyük geldiği bile oluyor. Ama tam yerinde diyebilirim. Ozellikle mac izlerken
4 metre için 48 inç çok küçük.Alıntıyı görüntüle
Tam 4 mt mesafe. Bazen büyük geldiği bile oluyor. Ama tam yerinde diyebilirim. Ozellikle mac izlerken
Evet küçük gelir bence de. Hele ki 55 e alistiysan4 metre için 48 inç çok küçük.
Normalde doğru seçim 2.5, 3 metre 55. 3,5 4 metre 65.Evet küçük gelir bence de. Hele ki 55 e alistiysan
4-5 sene oldum bunu alalı Regal. Maşallah ne saglam tv, tık demedi.Normalde doğru seçim 2.5, 3 metre 55. 3,5 4 metre 65.
Ki 55 inç ile 48 inç arasında çift taraflı büyüdüğünden ciddi bir boyut farkı var. Kimi insan kendini küçük ekrana alışık zannediyorda bir kere büyük ekran kullanımına alışınca kendime zulmediyormuşum diyor. Birebir ben yaşadım![]()
Hocam görüntü teknolojileri konusunda en ileri gelen yayınlardan biri olan Rtings'in araştırma ve önerileri var bu konuda. Gerçekten de oyun ve sinema kullanımında yakından kullanım sürükleyicilik hissini artırıyor. Bu verilere göre 48" için 1,5 - 2 metre arası kullanım daha uygun görünüyor. Ben kendim de geçtiğimiz aylarda 55" modeli 2 metre civarından kullanıyordum ve tam ideal geliyordu, şuan kurulumu değiştirdiğim için 43" bir modele geçtim, şuan 1,5 metreden gayet iyi.Alıntıyı görüntüle
85" alsam duvarı komple kapatır heraldeHocam bu konuda
Hocam görüntü teknolojileri konusunda en ileri gelen yayınlardan biri olan Rtings'in araştırma ve önerileri var bu konuda. Gerçekten de oyun ve sinema kullanımında yakından kullanım sürükleyicilik hissini artırıyor. Bu verilere göre 48" için 1,5 - 2 metre arası kullanım daha uygun görünüyor. Ben kendim de geçtiğimiz aylarda 55" modeli 2 metre civarından kullanıyordum ve tam ideal geliyordu, şuan kurulumu değiştirdiğim için 43" bir modele geçtim, şuan 1,5 metreden gayet iyi.
Alıntıyı görüntüle
Hoparlör 4 falan eder internette 7 ye satıyorlar ama pek alan yokturhoparlör gerçekten 8k ediyorsa fena fiyat değil.
Tandem panel C6H modelde varC5 48'' de bulunmayan Tandem panel var bunda daha yeni. C5 aldığıma pişman oldum.
Lg c6 48'' de Tandem panel var, lg sadece 77 ve 83'' için reklamını yapmıştı tandem var diye. LG c5 fiyatına gelirse cidden iyi olur.
- Tayfunns
- Cevaplar: 10
- Forum: Ev Eşyaları
Konuyu okumadan yazmayın gerekli kaynaklar paylaşıldıTandem panel C6H modelde var
hasret kaldık şöyle fp ürünlere daha çok gelmeli ya. her evde oled olmalıAlmışken g6 serisinden almak lazım. https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled97g6-48c6/
Hem de bu konudaki oled tv yanına hediye mutfağa koyarız. Şaka bir yana G6 serisi oled dünyasında 1 numara şuanda.hasret kaldık şöyle fp ürünlere daha çok gelmeli ya. her evde oled olmalı