Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Evet küçük gelir bence de. Hele ki 55 e alistiysan
Normalde doğru seçim 2.5, 3 metre 55. 3,5 4 metre 65.
Ki 55 inç ile 48 inç arasında çift taraflı büyüdüğünden ciddi bir boyut farkı var. Kimi insan kendini küçük ekrana alışık zannediyorda bir kere büyük ekran kullanımına alışınca kendime zulmediyormuşum diyor. Birebir ben yaşadım :D

Normalde doğru seçim 2.5, 3 metre 55. 3,5 4 metre 65.
Ki 55 inç ile 48 inç arasında çift taraflı büyüdüğünden ciddi bir boyut farkı var. Kimi insan kendini küçük ekrana alışık zannediyorda bir kere büyük ekran kullanımına alışınca kendime zulmediyormuşum diyor. Birebir ben yaşadım :D
4-5 sene oldum bunu alalı Regal. Maşallah ne saglam tv, tık demedi.
Bozulsa bi 65 denicem

Alıntıyı görüntüle
Tam 4 mt mesafe. Bazen büyük geldiği bile oluyor. Ama tam yerinde diyebilirim. Ozellikle mac izlerken
Hocam görüntü teknolojileri konusunda en ileri gelen yayınlardan biri olan Rtings'in araştırma ve önerileri var bu konuda. Gerçekten de oyun ve sinema kullanımında yakından kullanım sürükleyicilik hissini artırıyor. Bu verilere göre 48" için 1,5 - 2 metre arası kullanım daha uygun görünüyor. Ben kendim de geçtiğimiz aylarda 55" modeli 2 metre civarından kullanıyordum ve tam ideal geliyordu, şuan kurulumu değiştirdiğim için 43" bir modele geçtim, şuan 1,5 metreden gayet iyi.

1779554104169.webp

Son düzenleme:
Hocam bu konuda

Hocam görüntü teknolojileri konusunda en ileri gelen yayınlardan biri olan Rtings'in araştırma ve önerileri var bu konuda. Gerçekten de oyun ve sinema kullanımında yakından kullanım sürükleyicilik hissini artırıyor. Bu verilere göre 48" için 1,5 - 2 metre arası kullanım daha uygun görünüyor. Ben kendim de geçtiğimiz aylarda 55" modeli 2 metre civarından kullanıyordum ve tam ideal geliyordu, şuan kurulumu değiştirdiğim için 43" bir modele geçtim, şuan 1,5 metreden gayet iyi.

Alıntıyı görüntüle
85" alsam duvarı komple kapatır heralde 😀

2024 yazında 28 bine 4 taksit C3 almıştım. C4 yeni çıkmıştı. C3 halen çatır çatır yanma yok, oyun ve sinema amaçlı kullanıyorum. Oyunlarda direlt TV ye sinemada SR7010 Marant amfiye giriyorum. FPS oyunlarında rank kasan biri değilseniz büyük ekrana alışınca süper oluyor. Lakin 1 metre gibi mesafe lazım. Masada en arkaya konumlayıp koltukta geri yaslanmak gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri