Laptop A Yuksek Hz Monitor Bağlama ?

idrwin

80+
Reaksiyon skoru
2

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-23 231654.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-23 231654.webp
    9.8 KB · Hit: 20
Laptoba 320 hz monıtor baglamak ıstıyorum destekler mı desteklemez mı 320 hz yı alabılırmıyım bilen arkdaaslar yardımcı olabılır mı ?
laaptobum 144 hz ve resımde laptopdaa olan girişler yazıyor.
alaacagım monıtor asagıda.

Alıp alamayacağın monitöre değil laptopuna bağlı. Hdmi, dp veya type-c üzerinden 1080p 320 hz destekliyorsa alabilirsin. Laptopunun modeli ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki arkadaşların kafadan type-c ile alırsın dediğine bakma. Her laptop type-c den görüntü aktarımını desteklemiyor.

Laptoba 320 hz monıtor baglamak ıstıyorum destekler mı desteklemez mı 320 hz yı alabılırmıyım bilen arkdaaslar yardımcı olabılır mı ?
resımde laptopdaa olan girişler yazıyor.
alaacagım monıtor asagıda.

Alıp alamayacağın monitöre değil laptopuna bağlı. Hdmi, dp veya type-c üzerinden 1080p 320 hz destekliyorsa alabilirsin. Laptopunun modeli ne?

Üstteki arkadaşların kafadan type-c ile alırsın dediğine bakma. Her laptop type-c den görüntü aktarımını desteklemiyor.
msi alpha 17 b5eek-018xtr.

alacağın monitör kaç hz ise onu verir. type c ile bağlantı yapın
kesin alırmıyım hocam monıtoru bosa almıs olmayalım

alırsın yüksek ihtimalle en kötü iade edersin

msi alpha 17 b5eek-018xtr.

kesin alırmıyım hocam monıtoru bosa almıs olmayalım
Type-c den display porta görüntü aktarımı var görünüyor laptopunda. Sorunsuz kullanabiliyor olman lazım. Ama sana Type-C to DisplayPort 1.4 veya daha üstü kablo lazım.

Type-c den display porta görüntü aktarımı var görünüyor laptopunda. Sorunsuz kullanabiliyor olman lazım. Ama sana Type-C to DisplayPort 1.4 veya daha üstü kablo lazım.
Bu iş görürmü ?

Bu iş görürmü ?

Kağıt üzerinde iyi duruyor. Pratikte nasıl bilmiyorum ama hiç bu kablolardan kullanmadım. İnternete biraz bakarsan illaki konusu açılmıştır. Oralara bi göz atsan iyi olur.

Geri