Laptop A Yuksek Hz Monitor Bağlama ?

idrwin

80+
Reaksiyon skoru
2

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-23 231654.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-23 231654.webp
    9.8 KB · Hit: 20
Laptoba 320 hz monıtor baglamak ıstıyorum destekler mı desteklemez mı 320 hz yı alabılırmıyım bilen arkdaaslar yardımcı olabılır mı ?
laaptobum 144 hz ve resımde laptopdaa olan girişler yazıyor.
alaacagım monıtor asagıda.

Alıp alamayacağın monitöre değil laptopuna bağlı. Hdmi, dp veya type-c üzerinden 1080p 320 hz destekliyorsa alabilirsin. Laptopunun modeli ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki arkadaşların kafadan type-c ile alırsın dediğine bakma. Her laptop type-c den görüntü aktarımını desteklemiyor.

Laptoba 320 hz monıtor baglamak ıstıyorum destekler mı desteklemez mı 320 hz yı alabılırmıyım bilen arkdaaslar yardımcı olabılır mı ?
resımde laptopdaa olan girişler yazıyor.
alaacagım monıtor asagıda.

Alıp alamayacağın monitöre değil laptopuna bağlı. Hdmi, dp veya type-c üzerinden 1080p 320 hz destekliyorsa alabilirsin. Laptopunun modeli ne?

Üstteki arkadaşların kafadan type-c ile alırsın dediğine bakma. Her laptop type-c den görüntü aktarımını desteklemiyor.
msi alpha 17 b5eek-018xtr.

alacağın monitör kaç hz ise onu verir. type c ile bağlantı yapın
kesin alırmıyım hocam monıtoru bosa almıs olmayalım

alırsın yüksek ihtimalle en kötü iade edersin

msi alpha 17 b5eek-018xtr.

kesin alırmıyım hocam monıtoru bosa almıs olmayalım
Type-c den display porta görüntü aktarımı var görünüyor laptopunda. Sorunsuz kullanabiliyor olman lazım. Ama sana Type-C to DisplayPort 1.4 veya daha üstü kablo lazım.

Type-c den display porta görüntü aktarımı var görünüyor laptopunda. Sorunsuz kullanabiliyor olman lazım. Ama sana Type-C to DisplayPort 1.4 veya daha üstü kablo lazım.
Bu iş görürmü ?

Bu iş görürmü ?

Kağıt üzerinde iyi duruyor. Pratikte nasıl bilmiyorum ama hiç bu kablolardan kullanmadım. İnternete biraz bakarsan illaki konusu açılmıştır. Oralara bi göz atsan iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,148
Üyeler
196,901
Son üye
beybaba
Geri