Önce "device removed" deyip ana ekranımı kilitliyordu. Win+Ctrl+Shift+B ile gene iyi kötü düzeliyordu; sadece sesler devam ediyor, görüntü 2 ekranda da siyah kalıyordu. Şu anda ise oyunun son görüntüsü ekranda sıkışıyor, klavye, mouse vs. hiçbir şey cevap vermiyor. Bir 3-5 dk. daha sesler geliyor sadece, sonra tamamen kilitleniyor. (En çok RE9'da yaşadım bu sorunu ama Outlast Trials'ta da yaşıyorum.)
DDU ile driver silip eski sürümü/yeni sürümü tekrar yükledim, işe yaramadı. Ekran kartı, RAM vs. tak-çıkar, soket değiştir, oyunun dosyalarını doğrula işe yaramadı. İşlemci, ekran kartı ısısında sıkıntı yok, onları da kontrol ettim. Neden kaynaklanıyor olabilir? Çalışma saatlerim yüzünden tamire de götüremedim; parça ya da ayarla düzeltebileceğim bir şey varsa tercihimdir.
R9 7900.
RX 9070 XT.
2x8 DDR5 RAM.
W11.
Gigabyte B650M S2H (Rev. 1.0)
DDU ile driver silip eski sürümü/yeni sürümü tekrar yükledim, işe yaramadı. Ekran kartı, RAM vs. tak-çıkar, soket değiştir, oyunun dosyalarını doğrula işe yaramadı. İşlemci, ekran kartı ısısında sıkıntı yok, onları da kontrol ettim. Neden kaynaklanıyor olabilir? Çalışma saatlerim yüzünden tamire de götüremedim; parça ya da ayarla düzeltebileceğim bir şey varsa tercihimdir.
R9 7900.
RX 9070 XT.
2x8 DDR5 RAM.
W11.
Gigabyte B650M S2H (Rev. 1.0)