❌İndirim Bitti! Veggieg Cat8 40gbps 2000mhz Stp Rj45 Ethernet Kablosu 10 Metre 446tl

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum, ethernet kablolarının kalitesi kasaya bağlayınca internet hızında veyahut pingde bir artı sağlıyor mu?

İki hafta önce aynı fiyata benim biradere aldık bunu, baya kalın ve kolay bükülmeyen bir kablo. Düz UTP kablolardan daha iyi yalıtımı var. Kablodan mıdır veya tesadüf mü oldu bilmiyorum ama 55 ile bağlandığı oyunlara artık 45 ile bağlanıyorum diyor:)

Bende bunun 15m versiyonu var. 945 megabit veriyor. Uç kısmı biraz büyük, duvardan geçirmek için duvarı biraz fazla deldim. Onun dışında gayet sağlam, güzel kablo

3 metresi kullanıyorum memnumum

Düzenleme : Cat 7 kullanıyormuşum la fkdhjd

Ekler

• 2770.webp
    2770.webp
    84.5 KB · Hit: 17
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum, ethernet kablolarının kalitesi kasaya bağlayınca internet hızında veyahut pingde bir artı sağlıyor mu?
Teknik olarak cat6 kabloda fiber internette tam performans sağlamalı 1000mbps de hız olarak da bunu vermekte ancak test ettiğimde cat7 kablo hem 1-2 ping daha iyi sonuç veriyor hem de yayın yaptığımda yayındaki drop sorunlarını çözmüştü daha sağlıklı bir akış sağladığı için sanırım ancak daha çok şundan olduğunu düşünüyorum kalite ile alakalı kaliteli bir cat6 da aynı performansı verebilirdi belki ancak 1000mbps fiber kullanıyorsanız en iyi seçenek kaliteli bir cat7 kablo

ben bunu almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı iyi midir ?

hocam ben bahsettiğin ürünü masaüstü pc de kullanılıyorum çok iyi bir ürün. 1 gbps internetim var neredeyse 1 gbps ye yakın hız alıyorum. ayrıca pencere kenarından odaya geçirdim flat olduğu için ezilme falan olmuyor.

benim kablo geldi cat7 den cat8e gecmek benim vizyonsuzluk :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri