❌İndirim Bitti! Agi 16gb 6000mhz Cl30 Ddr5 Rgb Ram 9795tl

aynı satıcı başka sitelerde de satıyor ama en ucuz burada

son 2 stok yazıyor inanmayın arkadaşlar minimum 10-20 tane var ellerinde millet alsın diye yazıyorlar

Forumda bir arkadaş almış, akakçedeki görsel doğru. RGB var yani.

Alıntıyı görüntüle
Thaiphoon burner fotosu
H610m-k anakkartım destekler mi ileride bir problem yaşamak istemiyorum

arkadaşlar diğer ram markalarına göre indirim nerede? 9600e satıyorlar. hadi biraz cl gecikmesi eklediğimizde güvenilir markaların ramlerinide 10.500-11.000 bandında bulabiliiyoruz. bu ramde hypelanacak ne gördünüz ben anlayamadım. :)

arkadaşlar diğer ram markalarına göre indirim nerede? 9600e satıyorlar. hadi biraz cl gecikmesi eklediğimizde güvenilir markaların ramlerinide 10.500-11.000 bandında bulabiliiyoruz. bu ramde hypelanacak ne gördünüz ben anlayamadım. :)
Bizim kafa gitti güncellerdir indirim kovalamaktan 2x16 sanıyoruz galiba 😂 Tabi sabaha kadar uykusuz kalmanın da etkisi var

Gecikme: CL30 (model varyasyonuna göre değişebilir)
Ürün açıklama kısmında yazan bu. Satıcıya sordum CL30 mu diye kaçamak yanıt vermişti.
Eğer forumdaki arkadaş aynı satıcıdan pazarama'dan aldıysa alınır ama hynix gelmeme şansı var.
Hynix olmayanlar da bu fiyata düşüyor zaten
agi'nin 6000mhz ramlerinde cl30 dışında model yokmuş yani ya bambaşka bir ram gönderirler (ki direkt iade sebebi) ya da bunu gönderirler hocam
cl30 hynix olduğunu düşünüyorum yani arkadaş da bu satıcıdan aldı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan'ın ram indirimlerini saymazsak bu modele en yakın patriot viper var o da 11.500'den satılıyor. 2000 lira farka indirim demeyeceksek neye diyeceğiz? ayrıca bu marka niye güvenilir değil gibi görülüyor anlamadım yurtdışında üst tier görülüyor. rgb falan da var yani bu piyasada fiyatı iyi kalıyor. genel olarak ramler pahalı bu rame pahalı diyemezsin yani

WhatsApp hatlarından sordum hynix mis ürünün aciklamasindada Cl 30 6000mhz yaziyor

O zaman alınabilir. İş bankası varsa pazarama'da kupon maxipuan vs avantajı da olabiliyor ama baktım nedense maximum karta 3 taksit gösteriyor. viperda hepsiburda da 9 taksit yapıyor

Bizim kafa gitti güncellerdir indirim kovalamaktan 2x16 sanıyoruz galiba 😂 Tabi sabaha kadar uykusuz kalmanın da etkisi var
agi'nin 6000mhz ramlerinde cl30 dışında model yokmuş yani ya bambaşka bir ram gönderirler (ki direkt iade sebebi) ya da bunu gönderirler hocam
cl30 hynix olduğunu düşünüyorum yani arkadaş da bu satıcıdan aldı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan'ın ram indirimlerini saymazsak bu modele en yakın patriot viper var o da 11.500'den satılıyor. 2000 lira farka indirim demeyeceksek neye diyeceğiz? ayrıca bu marka niye güvenilir değil gibi görülüyor anlamadım yurtdışında üst tier görülüyor. rgb falan da var yani bu piyasada fiyatı iyi kalıyor. genel olarak ramler pahalı bu rame pahalı diyemezsin yani
aynen dünkü 9000 küsür TL'ye 2x16gb 32gb agi ram kampanyası zannettiler heralde. açıkçası ben bu rame bu parayı vermem. he kimisi 1000-1500tl daha ucuz olsun, sirke baldan tatlıdır misali takılıyordur orası ayrı. alıp denemek isteyen deneyebilir sonra yok bunun exposu yokmuş yok xmpsi tutmamış yok buna nasıl timing ayarlayacağız gibilerinden bol bol yardım talebi açabiliyorlar :)

aynen dünkü 9000 küsür TL'ye 2x16gb 32gb agi ram kampanyası zannettiler heralde. açıkçası ben bu rame bu parayı vermem. he kimisi 1000-1500tl daha ucuz olsun, sirke baldan tatlıdır misali takılıyordur orası ayrı. alıp denemek isteyen deneyebilir sonra yok bunun exposu yokmuş yok xmpsi tutmamış yok buna nasıl timing ayarlayacağız gibilerinden bol bol yardım talebi açabiliyorlar :)
varsayımlar üzerinden atıp tutuyorsun hocam, seni tanımasam agi'nin düşmanı markanın ceo'su sanarım valla.

varsayımlar üzerinden atıp tutuyorsun hocam, seni tanımasam agi'nin düşmanı markanın ceo'su sanarım valla.
Allah aşkına bu saçma anlama nasıl vardın? gören ramleri sen getirdinde satıyorsun zannedecek. dün bu ramlerin 5600lüklerinin 2x16 32 olanını 9000tlye konu açtılar amenna alınır harbiden fiyat avantajının ağa babası var. ama bu bildiğin dümdüz 16gb ram ve üstelik ahım şahımda indirim yok. buna ne dememi bekliyorsun. biraz akıl mantık dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri