Forza, Amd Gpu'lar İçin Performans Güncellemesi Yayımlayacak!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,285
Artık ne kadar şikayet varsa adamlar direkt AMD demiş msmsksksks.

"AMD GPU'larda PC Kare Hızı – AMD grafik kartlarında performans sorunlarının farkındayız ve genel kare hızını iyileştirmek için düzeltmeler üzerinde çalışıyoruz. Oyunun sisteminizde nasıl çalıştığına dair geri bildirimleriniz, ek optimizasyonlar bulmamıza yardımcı olacaktır, bu nedenle deneyimlerinizi bizimle paylaşmak için Forza Geri Bildirim Portalı'nı kullanmaya devam edin."

"AMD GPU'larda PC Kare Hızı – AMD grafik kartlarında performans sorunlarının farkındayız ve genel kare hızını iyileştirmek için düzeltmeler üzerinde çalışıyoruz. Oyunun sisteminizde nasıl çalıştığına dair geri bildirimleriniz, ek optimizasyonlar bulmamıza yardımcı olacaktır, bu nedenle deneyimlerinizi bizimle paylaşmak için Forza Geri Bildirim Portalı'nı kullanmaya devam edin."

forza 4-5ten alışkınız düzgün yapaydılar :ROFLMAO:

Amd gibi gözüküyor ama sorun genel zannederim redditte bazı Nvidia sahipleri de bundan muzdarip

FPS te sorun yok zaten. Ama berbat bir stutter sorunu var. Deli gibi drop giriyor %1 fps yerlerde.
Globalde herkes bi çözüm paylaşmış ama hiçbiri işe yaramıyor :)

Taa yı duzeltmelerı lazım

Çözüm belli ya Nvidia almak ✍️.
Hayatta yaşamadığım tek şey bu benim :)
Sistemi toplarken (Beyaz) Gigabyte Aero 5070 Ti 47 Bin TL idi Tebilon da. Macun akıyor diye Reddit te çok konu okuyunca vazgeçtim. Aradaki 10K farkı verecektim normalde.
Ama genel olarak AMD den hep memnun kaldım, hala da memnunum ufak tefek yazılım sorunları haricinde.

Hayatta yaşamadığım tek şey bu benim :)
Sistemi toplarken (Beyaz) Gigabyte Aero 5070 Ti 47 Bin TL idi Tebilon da. Macun akıyor diye Reddit te çok konu okuyunca vazgeçtim. Aradaki 10K farkı verecektim normalde.
Ama genel olarak AMD den hep memnun kaldım, hala da memnunum ufak tefek yazılım sorunları haricinde.
Yeni gpu'lar sorunsuz evet.
Ama Intel bile mfg getirdi.
Ben 3x'de Nvidia'da 160fps alıyorum ve oyun akıyor.

Yeni gpu'lar sorunsuz evet.
Ama Intel bile mfg getirdi.
Ben 3x'de Nvidia'da 160fps alıyorum ve oyun akıyor.
FSR açmadan, Extreme ayarlarda 150-170 arası alıyorum 2K da.Hatta birkaç ayarı ultraya çekersem 200-210 fps e çıkıyor.FPS te sıkınıt yok.
Ama %1 droplar kaliteyi düşürüyor. Bazen virajlarda %1 FPS 40-50 düşünce bildiğin takılıyor. Umarım FH optimizasyonu sağlar.
Çünkü önceki serilerinde hiç sıkıntı yaşamadım

FSR açmadan, Extreme ayarlarda 150-170 arası alıyorum 2K da.Hatta birkaç ayarı ultraya çekersem 200-210 fps e çıkıyor.FPS te sıkınıt yok.
Ama %1 droplar kaliteyi düşürüyor. Bazen virajlarda %1 FPS 40-50 düşünce bildiğin takılıyor. Umarım FH optimizasyonu sağlar.
Çünkü önceki serilerinde hiç sıkıntı yaşamadım
Tamam işte ben aynı ayarlarda 4k'da 160 FPS alıyorum mfg x3'de. Sen ise 2k'da aliyorsun
X4 yapınca 210fps oluyor.
AMD bunu kullanıcılarından mahrum bırakıyor.

yeni 9070xt aldım , nvidia dan geçtim pişman olmam umarım gönlüm 5070 almaktı ama hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,692
Üyeler
197,531
Son üye
Kacakci061
Geri