KorkutBey48
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 4000
Selam arkadaşlar elimde 600w 80pluz brnz gametech power var 9060xt ve r5 5600 sistem için yeterli ve sağlıklı olurmu yabay zega gametechi kötüleyip msi a sürüklüyor.
Sistemin zaten çok güç çekmeyecek o nedenle sistemi riske atmak yerine bütçen varsa ki fazla birşeye mal olmaz kalite 500,600 yada 650w hangisi kampanayda uyguna gelirse al ama şu demek değil ki sendeki güç kaynağı kullanılmaz sadece ileriye dönük sistemi riske atmaya gerek yok o kadar .Selam arkadaşlar elimde 600w 80pluz brnz gametech power var 9060xt ve r5 5600 sistem için yeterli ve sağlıklı olurmu yabay zega gametechi kötüleyip msi a sürüklüyor.
Bütçeyi doğru yazmadım elimdekini sorduğum için akım koruyucu priz kullanıyorum 3 yıldır bu psu takılı 1660ti vardı şimdi 9060xt ye geçtim sizce ne yapmalıyım riskliyse değiştireceğimSistemin zaten çok güç çekmeyecek o nedenle sistemi riske atmak yerine bütçen varsa ki fazla birşeye mal olmaz kalite 500,600 yada 650w hangisi kampanayda uyguna gelirse al ama şu demek değil ki sendeki güç kaynağı kullanılmaz sadece ileriye dönük sistemi riske atmaya gerek yok o kadar .
Bütçede garipmiş biraz![]()
Bence değiştirmelisin bişey olmayada bilir ama olursa seni üzer kaliteli psu alırsan aklında böyle bir soru işareti kalmaz sistemde kısılmayacak parçadır pauBütçeyi doğru yazmadım elimdekini sorduğum için akım koruyucu priz kullanıyorum 3 yıldır bu psu takılı 1660ti vardı şimdi 9060xt ye geçtim sizce ne yapmalıyım riskliyse değiştireceğim
Sizin psu tavsiyeniz ve önderdiğiniz model hangisidir yardımcı olurmusunuz
bütçeyi hala yazmadınızSizin psu tavsiyeniz ve önderdiğiniz model hangisidir yardımcı olurmusunuz
3 - 4 bin tl ayırabilirimbütçeyi hala yazmadınız
Yapay zeka hem haklı hem haksız , elindeki psu kötü ancak bir çok msi psu da kötü.Selam arkadaşlar elimde 600w 80pluz brnz gametech power var 9060xt ve r5 5600 sistem için yeterli ve sağlıklı olurmu yabay zega gametechi kötüleyip msi a sürüklüyor.
Tavsiye verebileceğiniz bir psu varmıdır hocamYapay zeka hem haklı hem haksız , elindeki psu kötü ancak bir çok msi psu da kötü.