Yardım Keenetic Hopper Ax3000'de Bağlantı Kopuyor

guarda

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda eski Huawei modemimi bırakıp daha güçlü ve kaliteli olduğunu düşündüğüm Keenetic Hopper AX3000 modemine geçtim. Açıkçası hızın, çekim gücünün ve stabilitenin ciddi şekilde artmasını bekliyordum.

Ama tam tersi oldu diyebilirim. Bazen internet kendi kendine kopuyor, bağlantı gidip geliyor ve stabilite eski modeme göre daha kötü hissettiriyor. Özellikle bazı anlarda Wi-Fi bir anda kesiliyor veya kısa süreli bağlantı kopmaları yaşıyorum.

Keenetic kullanan veya benzer sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Hangi ayarları kontrol etmem gerekiyor? Teşekkür ederim.

Keenetic destek mailleri var. Oradan mail at. Hemen yardımcı oluyorlar. Ben zamanında birkaç kere iletişime geçmiştim.

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda eski Huawei modemimi bırakıp daha güçlü ve kaliteli olduğunu düşündüğüm Keenetic Hopper AX3000 modemine geçtim. Açıkçası hızın, çekim gücünün ve stabilitenin ciddi şekilde artmasını bekliyordum.

Ama tam tersi oldu diyebilirim. Bazen internet kendi kendine kopuyor, bağlantı gidip geliyor ve stabilite eski modeme göre daha kötü hissettiriyor. Özellikle bazı anlarda Wi-Fi bir anda kesiliyor veya kısa süreli bağlantı kopmaları yaşıyorum.

Keenetic kullanan veya benzer sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Hangi ayarları kontrol etmem gerekiyor? Teşekkür ederim.
Eski Modemde Kesintiler Varsa Böyle Olması Normal Gibi

Kablo Ömrün Dolmuş Olabilir Veya Hat Kaynaklı Sorunlar Vardır .

Aynı Modeli Kullanıyorum Ve Sıkıntı Yok Bende .

Modem arayüzünden Yönetim > Sistem ayarları > Sistem dosyaları > self-test var onu al yapay zekaya at incelesene sıkıntı var mı arada kopuyor de orda yazar sıkıntı büyük ihimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,001
Üyeler
197,601
Son üye
reso2011
Geri