masa sallanır mı ayakları saglam mı
3 rengi var. 140-120-100 ebatları var. Masanın arkasında kablo toplama aparatı mevcut. Ürünü kullanmadım. Ama 2.500 TL civarında fena durmuyor.
Daha yüksek bütçeler de marka ürünler bakılabilir
eğer problem olmazsa masayı kullandıgınız fotografı atabilir misiniz kasa mouse klavye monitör koyunca nasıl gözüküyor merak ediyorumdaİKEA MİTTZON MASA
Linkini eklediğim masayı kullanıyorum her şeyiyle sapa sağlam güzel bir masa
Masanın kendinden kablo düzenleyicisi ve sabit üçlüsü var.eğer problem olmazsa masayı kullandıgınız fotografı atabilir misiniz kasa mouse klavye monitör koyunca nasıl gözüküyor merak ediyorumda
Olumsuz bir yorum görmedim. Sorun olmaz herhalde. Dediğim gibi kullanamadim amamasa sallanır mı ayakları saglam mı
çok sağ olun gerçekten güzelmiş bir kenara not ettim tekrardan teşekkür ederimMasanın kendinden kablo düzenleyicisi ve sabit üçlüsü var.
Evet Mittzon.Hangisini ikea dakinimi
Bütçe olarak evet biraz fazla ama bütçe açısından sıkıntı yoksa sağlamlık kullanışlılık olarak güzel masahttps://www.n11.com/urun/heygaming-...masasi-beyaz-siyah-82387763?magaza=heymobilya Şöyle bir masa var tavisiye ederim kendim de bizzat kullanıyorum, sıfır sallantı çok sağlam masadır bence bir masaya da 13 bin lira çok para