Einhell Te-Vc 18 Li Şarjlı El Süpürgesi / Batarya Dahil 2.707 Tl

xgamer

80+
Reaksiyon skoru
25

Einhell TE-VC 18

Einhell marka el süpürgesi. Batarya ve şarj cihazı dahil yazdığım fiyat. Ürünün bataryasız solo hali şuan 2.450 TL. Bataryanın kendi fiyatı 1.500 TL civarı.

Pazarama plus ile 2.707 TL ye geliyor. Ben 1 TL ye plus yaptım. Satıcı pazarama. Ürünü dikey Süpürge gibi düşünmeyin. El süpürgesi performansı var. Koltuk, araba ve kırıntı temizliği için uygun.

Einhell kullananlar bilir, bataryaları diğer cihazlarına da uyumlu. Bunu aldıktan sonra başka zaman solo matkap, çim biçme makinası vs alıp kullanabilirsiniz.

Ekler

• 1000283789.webp
    1000283789.webp
    100.2 KB · Hit: 135
  • 1000283785.webp
    1000283785.webp
    68.2 KB · Hit: 138
geçen sene almıştım sağlam süpürgedir bataryayı belki ilerde büyütebilirsiniz bende 4.0 ah batarya var yaklaşık 30-40 dakika gidiyo
emiş gücüde iyi

Şu markanın setini dizmek farz oldu.

Bende 18/40 modeli matkap var. Ürün kaliteli hocam. Özellikle batarya aldıktan sonra başka ürünlere bakınca einhell daha ekonomik geliyor.
Kalitesi güzel fiyatı da uygun daha ne olsun.

Baya iyi fiyat alınır ihtiyaç varsa kesinlikle.

Fiyatı iyiymiş. Batarya zaten 1200tl. Bende de 4.0 mah batarya var ve birkaçta einhell ürünü var. Bir batarya daha olması iyi oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa. Aldım bende.

emiş gücü nasıl bilsem alıcam
Hocam böyle halıyı çekip kaldıracak bir emiş gücü yok tabii ki. Ama araba için satılan el süpürgelerinden çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı iyiymiş. Batarya zaten 1200tl. Bende de 4.0 mah batarya var ve birkaçta einhell ürünü var. Bir batarya daha olması iyi oldu. Teşekkürler paylaşan arkadaşa. Aldım bende.
Rica ederim. İyi günlerde kullanın. Bende de 2 tane 2.5 ah batarya oldu.
Benim de 4 ah almam lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Rezs
Hocam böyle halıyı çekip kaldıracak bir emiş gücü yok tabii ki. Ama araba için satılan el süpürgelerinden çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim. İyi günlerde kullanın. Bende de 2 tane 2.5 ah batarya oldu.
Benim de 4 ah almam lazım
O performası tabi batarya ile göstermesi imkansız. Ama şu 7go gibi bir ürün vardı sanırım ondan daha iyidir.

O performası tabi batarya ile göstermesi imkansız. Ama şu 7go gibi bir ürün vardı sanırım ondan daha iyidir.
Muhtemelen iyidir. Araç süpürgesi, para tuzağı gibi bir şey. Kağıt üstünde her şey harika. Ama aracı temizlemeye gelince ayak altındaki ufak taşları bile çekmiyor bir süre sonra.

Bu en azından Süpürge :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Rezs
Geri