Öneri Acilinden Soğutma Alacağım Ne Almalıyım?

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
397
Bütçe
2500
işlemci i7 10700F fenasal ısınıyor Termal T. yasıyorum

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

link: https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit
bunu almayı düsünüyorum ama ram'e carpar diye tırsıyorum ilk fanı bi tık yukarı kaldırmam icin bir diger secenegimde bu ama sıvı sogutma olur mu? Bas agrıtır mı falan hic bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Bütce max 2.7 ama o da bu sıvı sogutma icin.

Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bütçen kaynaklı "Thermalright Phantom Spirit 120 SE" satın alman çok daha makul olur. 360 mm altındaki sıvı soğutmalar çok iyi değil.

işlemci i7 10700F fenasal ısınıyor Termal T. yasıyorum

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

link: https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit
bunu almayı düsünüyorum ama ram'e carpar diye tırsıyorum ilk fanı bi tık yukarı kaldırmam icin bir diger secenegimde bu ama sıvı sogutma olur mu? Bas agrıtır mı falan hic bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Bütce max 2.7 ama o da bu sıvı sogutma icin.

Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

hocam bu soğutucuyu tek fanla çalıştırsanızda rahat soğutr diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rame çarpma riski olmaz tek fanla hem

rame çarpma riski olmaz tek fanla hem
o zaman tek fanlı adam akıllı bir şey alsam daha iyi olmaz mı

Bütçen kaynaklı "Thermalright Phantom Spirit 120 SE" satın alman çok daha makul olur. 360 mm altındaki sıvı soğutmalar çok iyi değil.
tamamdır hocam

o zaman tek fanlı adam akıllı bir şey alsam daha iyi olmaz mı

tamamdır hocam

ama ben yinede phantom spirit öneririm hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,461
Üyeler