Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

21e anlaştım KFG var diye, kutu vardı sadece. Fatura ve garantisi yoktu. Ben de pazarlık yaptım, sonuçta KFG var diye anlaştım sen bana sadece kutusu olan, faturasız ve garantisiz ürün satıyorsun dedim. Benim maksimum çıkabileceğim fiyat 15k bu şartlarda anlaşamazsak da canın sağ olsun falan filan ikna denemeleri derken kabul etti. Satarken faturayı çok aradı ama bulamadı, paraya da ihtiyacı vardı biraz satıcı arkadaşın.

Hatta şey dedim ben, istersen vaktin var dilediğin kadar ara bulursan faturayı dediğimiz fiyattan anlaşırız.
Resmini göndersene ekran kartının çok merak ettim bir de çalışıyor değil mi kart?

İyi bari donunu kurtarmış çocuk!

Bana biraz hikaye gibi geldi ama neyse. Kapora göndermemişsindir umarım.

Resmini göndersene ekran kartının çok merak ettim bir de çalışıyor değil mi kart?
Çalışıyor evet test edip aldım. Resmini valla çekmedim kutusuna kaldırdım, Kutusuyla resim atayim şimdi çok üşendim açmaya. Depodan aldığım 5090 borcu bitsin diye mecburen arada uyguna kart alıp satmaya çalışıyorum. Yoksa sevdiğim bir kart olsa da ihtiyacım yok.

1779701634859.webp

Çalışıyor evet test edip aldım. Resmini valla çekmedim kutusuna kaldırdım, Kutusuyla resim atayim şimdi çok üşendim açmaya. Depodan aldığım 5090 borcu bitsin diye mecburen arada uyguna kart alıp satmaya çalışıyorum. Yoksa sevdiğim bir kart olsa da ihtiyacım yok.

Alıntıyı görüntüle
h.o bedavaya almışsın

Ederi 15k zaten ya, nasıl kar yapıcan ondan şimdi:)

Ufak bir kar koyup kuzenime 17 veya 18e vereceğim gibi duruyor şu anlık. Sahibindene ilan koysam da muhtemelen 21e ilan koyup 20ye bırakırdım. Bedava yorumlarına kısmen katılıyorum şu açıdan bakmak lazım: 9070 XT Nitro plus sıfır zaten 28kya satıldı. Millet neye göre 2. eli uçuruyor anlamıyorum Abdullah Abi de dedi zaten 2. el ekran kartı bu saçma piyasada alınmaz diye. Benim düşüncem 27-28 piyasası olabilir ama hakkı zaten en babası 25k pulseun o da KFG falan tamsa.

Neyse bu konu da böyle işte biz depo işi gönül işinden devam edelim bence konudan sapmayalım.

Ufak bir kar koyup kuzenime 17 veya 18e vereceğim gibi duruyor şu anlık. Sahibindene ilan koysam da muhtemelen 21e ilan koyup 20ye bırakırdım. Bedava yorumlarına kısmen katılıyorum şu açıdan bakmak lazım: 9070 XT Nitro plus sıfır zaten 28kya satıldı. Millet neye göre 2. eli uçuruyor anlamıyorum Abdullah Abi de dedi zaten 2. el ekran kartı bu saçma piyasada alınmaz diye. Benim düşüncem 27-28 piyasası olabilir ama hakkı zaten en babası 25k pulseun o da KFG falan tamsa.

Neyse bu konu da böyle işte biz depo işi gönül işinden devam edelim bence konudan sapmayalım.
19 alırım direkt tiko cash nakit trink zınk

19 alırım direkt tiko cash nakit trink zınk
Bakalım kuzenime satmak öncelik zaten onun için gidip aldım kartı sen benim yerime uğraş karını koy dedi bana. Neyse satış konusuna dönmesin bu da böyle bir olaydı işte.

Bu arada depoda fena ölü fiyattan taşınabilir ssd gelmiş gördünüz mü onu?

Geri